Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Έδεσσα Δικτυωμένος Δήμος: Νους υγιής εν σώματι υγιεί!





Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 6 το απόγευμα, συνεχίζονται οι διαδικτυακές συναντήσεις του Δήμου Έδεσσας με ένα ακόμη ενδιαφέρον θέμα.
Ο  κ. Τρύφων Τότλης, Ορθοπεδικός Χειρουργός, Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα αναπτύξει το θέμα «Άσκηση σε παιδιά και νέους: οφέλη - κίνδυνοι - όρια - κατευθυντήριες οδηγίες».
Η εισήγηση θα παρουσιαστεί μέσα από την πλατφόρμα Webex Meet με σύνδεσμο (link) που θα σταλεί στα email όσων δηλώσουν συμμετοχή.
Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Στη σημερινή διαδικτυακή συνάντηση θα συνδεθεί και η πρώτη γυναίκα χρυσή Ολυμπιονίκης στον στίβο κ. Βούλα Πατουλίδου (Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσσαλονίκης) για να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες της.

Σύντομο βιογραφικό
Ο Τότλης Τρύφων είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός, Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στο Ιατρικό Επιτελείο των Chicago Bulls (Πανεπ/κο Νοσοκομείο Rush στο Σικάγο των Η.Π.Α.) και διετέλεσε μέλος του Ιατρικού Επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Super League 2016 - 2019). Είναι Μέλος της Παγκόσμιας Αθλητιατρικής Συνομοσπονδίας (FIMS) και Μέλος Δ.Σ. της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος. Είναι συχνά προσκεκλημένος ομιλητής και έχει συγγράψει περισσότερα από 90 επιστημονικά άρθρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κατάγεται από την Φλαμουριά, Έδεσσας, Ν. Πέλλας και ήταν ο ίδιος αθλητής μπάσκετ σε ομάδες της Έδεσσας και της Θεσσαλονίκης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more