Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Νέα διοίκηση στον Αλμωπό και άμεσες εξελίξεις


ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ
                                           ( 14 ΚΑΙ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 )
ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ  ΣΙΣΚΟΥ
Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ.        Ο Αλμωπός κατέκτησε το πρωτάθλημα στο 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής  και θα αγωνίζεται στο εξής στη  Β΄ Εθνική κατηγορία.                                 
                                                                                   Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ  τον περασμένο Μάιο (29/5) τροποποίησε τον κανονισμό του πρωταθλήματος σχετικά με  τη Γ΄ Εθνική και έτσι θα αποφασιστεί σύντομα αν τη νέα αγωνιστική χρονιά θα αγωνιστούν στη football League ή σε μία νέα Β΄ Εθνική με Βόρειο και Νότιο όμιλο (γεωγραφικά) και 32 ομάδες. Αυτή είναι μία λύση καλή για τα οικονομικά των ομάδων.
Μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αλμωπού το απόγευμα της περασμένης Κυριακής πραγματοποιήθηκε Τακτική Γενική Συνέλευση στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο.  Ουσιαστικά πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις κατά σειρά, θα ακολουθήσουν και άλλες, όπου στην πρώτη λόγω μη απαρτίας δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία σύμφωνα με το καταστατικό, αλλά και στη δεύτερη συνάντηση η παρουσία   μελών και φιλάθλων ήταν μικρή. Μέσα από τις δύο συναντήσεις μοιράστηκαν οι ενέργειες που έπρεπε να γίνουν σ αυτή τη φάση.

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΤΡΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ : 1. Απολογισμός περιόδου 2019-2020                                             2. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου                                                    3. Ανάδειξη επιτροπής για τη δημιουργία της ΠΑΕ Αλμωπός
Παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα στοιχεία του απολογισμού της περιόδου 2019-2020 από τον πρόεδρο του Αλμωπού  κ. Φώτη Παντελίδη και τα τελικά είναι ισοσκελισμένα ( έσοδα : 20.900  και έξοδα : 20.900 ευρώ ), οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα χρέους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑ ΣΥΝ ΔΥΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ :
Φώτης Παντελίδης
Κωνσταντίνος Ιγνατίδης
Ιωάννης Τσιτιρίδης
Κωνσταντίνος Κουτσουράς
Χρήστος Βαδάς
Γιώργος Εμμανουηλίδης
Χαράλαμπος Αντωνιάδης
Χρήστος Χατζηγιαννίδης
Αθανάσιος Μποτσφάρης
Αναδείχθηκε και η πενταμελής επιτροπή σύστασης ΠΑΕ, που ουσιαστικά θα τρέξει την ίδρυση της ΠΑΕ. Θα πάρει την άδεια από το Υπουργείο Ανάπτυξης και την ΕΠΟ  και ταυτόχρονα θα μεριμνήσει για τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με το μετοχικό κεφάλαιο και τους μετόχους που θα προκύψουν. Στη συνέχεια η ίδια επιτροπή θα καλέσει τους μετόχους σε γενική συνέλευση, όπου θα προκύψει το Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων της ΠΑΕ στην οποία θα παραδοθεί το μετοχικό κεφάλαιο. Τέλος μετά την έναρξη από την εφορία και όλες τις ενέργειες τις οποίες προαναφέραμε η επιτροπή αυτή θα διαλυθεί.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ :
Ηλίας Κελικλής
Φώτης Παντελίδης
Κωνσταντίνος Ιγνατίδης
Γιώργος Εμμανουηλίδης
Ιωάννης Τσιτιρίδης
ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ:
Στέφανος Μπεκίρης
Κωνσταντίνος Ιωαννίδης
Παναγιώτης Μπαλκαντζής
Το ύψος του Μετοχικού Κεφαλαίου και η τιμή της μετοχής δεν έχουν οριστεί ακόμα.
Στο γήπεδο αυτή τη στιγμή γίνονται ουσιαστικές παρεμβάσεις.  Ανακαινίζεται και διαμορφώνεται σύμφωνα με τις νέες αναβαθμισμένες απαιτήσεις της κατηγορίας, έτσι ώστε να πληροί τα κριτήρια και τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ - ΠΕΡΑ ΑΠ΄ΟΛΑ  ΤΑ ΑΛΛΑ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ… ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΑΝΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ…
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more