Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστας παραδίδει εξοπλισμό για την εξέταση δειγμάτων για κορονοϊό στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του ΑΠΘ


Το Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Ιατρικού Τμήματος της Σχολής Δημόσιας Υγείας του ΑΠΘ θα επισκεφτεί σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Η επίσκεψη του κ. Τζιτζικώστα γίνεται προκειμένου να παραδώσει στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του ΑΠΘ, που είναι και το επίσημο εργαστήριο αναφοράς για την εξέταση δειγμάτων κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα, νέο εξοπλισμό που εξασφάλισε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο εξοπλισμός αφορά σε εξειδικευμένα μηχανήματα και αντιδραστήρια για την ανίχνευση του κορονοϊού.
Παρόντες στην τελετή παράδοσης θα είναι ο Πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου και η Διευθύντρια του Εργαστηρίου, Καθηγήτρια, Άννα Παππά – Κονιδάρη.
Η τελετή παράδοσης θα πραγματοποιηθεί στις 11.00’ το πρωί στο χώρο του εργαστηρίου, στο κτίριο της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (είσοδος 4, τρίτος όροφος). Η είσοδος των οχημάτων γίνεται από την οδό Εγνατία, στην κεντρική είσοδο της Ιατρικής Σχολής (απέναντι από την είσοδο της ΔΕΘ) και στον τελευταίο κάθετο δρόμο στροφή δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more