Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Αλαζονικός απέναντι στους επαγγελματίες, αδιάφορος για τους εργαζόμενους ο Υπουργός τουρισμού.

Ο κύριος Θεοχάρης εμφανίστηκε ανάλγητος απέναντι στους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται κι επενδύουν στην τουριστική οικονομία της Χαλκιδικής. Παρά την τεράστια κρίση που διέρχεται ο το​υριστικός κλάδος, δήλωσε αδιάφορος για την κατάρρευση της πληρότητας στα τουριστικά καταλύματα της Χαλκιδικής, δεν έδειξε να τον προβληματίζει η επαναλαμβανόμενη εικόνα χάους στον Προμαχώνα, δεν αναφέρθηκε καθόλου στα προβλήματα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και χαρακτήρισε “θράσος” την ανάδειξη των τεράστιων προβλημάτων του κόσμου του τουρισμού. 
Η πιο σκληρή φράση του υπουργού, όμως, ήταν εκείνη που απευθύνονταν στους ξενοδόχους της Χαλκιδικής: “και τώρα που ανοίγουμε η κριτική σας είναι ότι δεν έχουμε αρκετές πληρότητες. Κι αν ανέβουν οι πληρότητες, θα θέλετε παραπάνω πληρότητες. Κι αν φτάσουν στο 100%, θα λέτε ναι, μα υπάρχουν κάποια ξενοδοχεία που δεν άνοιξαν ακόμα.”
Τέλος, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο και το γεγονός ότι ο υπουργός δεν βρήκε χρόνο να αφιερώσει ούτε μία φράση για τους χιλιάδες εργαζόμενους στην τουριστική οικονομία της Χαλκιδικής που δεν δουλεύουν φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more