Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Ξεκίνησε η περιοδεία του ΑΚΚΕΛ στην Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 η περιοδεία του προέδρου του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) κ. Βάκη Τσιομπανίδη στην Θεσσαλονίκη.
Στην αγροτική περιοχή του Λαγκαδά έγινε η πρώτη συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαγκαδά, κ. Ιωάννη Ταχματζίδη. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων Λαγκαδά κ. Ιωάννης Παναγιωτίδης και ο πρώην βουλευτής και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κ. Γαβριήλ Αβραμίδης. Συζητήθηκε η σημασία της Πρωτογενούς παραγωγής στην εθνική οικονομία και στην επισιτιστική αυτάρκεια σήμερα όπου η κατάσταση μετά τον κορονοϊό οδηγεί σε επισιτιστική κρίση. Αναλύθηκαν επίσης τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί κατά των παραγωγών.
Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΑΚΚΕΛ συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη  όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την Εκκλησία και την γνωστή τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα. Έγινε παρουσίαση στον Σεβασμιώτατο μίας σειράς θεμάτων σχετικά με την διατροφική αυτάρκεια της χώρας και την ανάγκη στήριξης του Πρωτογενούς τομέα, ενώ συζητήθηκαν και διάφορα κοινωνικά θέματα εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού.
            Το ΑΚΚΕΛ έχει εντείνει τις προσπάθειές του για πολιτική και κοινωνική συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων στην Ελλάδα και του Ελληνισμού στο εξωτερικό έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα αποτελεσματικό μέτωπο συνεργασίας για την πάταξη της διαφθοράς σε κάθε τομέα, η οποία αποτελεί το θεμελιώδες στοιχείο όλων των κρίσεων που το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης και οι άνθρωποί του στην Ελλάδα έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.
Οι παλιοί διαχωρισμοί της αριστεράς και δεξιάς σήμερα απλώς δεν υπάρχουν και χρησιμοποιούνται από το καθεστώς για να δημιουργήσουν διχασμό και να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες από το πραγματικό γεγονός που είναι η ύπαρξη του καθεστωτικού χώρου της παγκοσμιοποίησης και του αντικαθεστωτικού χώρου υπέρ των εθνικών κοινωνιών της Δημοκρατίας, Ελευθερίας και της προστασίας της αξίας του ανθρώπου ως φυσική όσο και ως πνευματική οντότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more