Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Ένας Κούκος θα φέρει την άνοιξη στον Εδεσσαϊκό;


Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση για το αν θα πει το ναι ο γνωστός ιατρός Τάσος Κούκος ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να συζητήσει για να σχηματίσει μια νέα διοίκηση με νέους και παλαιούς συνεργάτες ώστε ο Εδεσσαϊκός να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και γιατί όχι να πρωταγωνιστήσει. Από πλευράς ομάδας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Λύση στο διοικητικό πρόβλημα της ομάδας φαίνεται να αποτελεί η εκδήλωση της πρόθεσης ανάληψης της προεδρίας του Συλλόγου, από τον γνωστό γιατρό και πρώην πρόεδρο του Εδεσσαϊκού Ανάστασιο Κούκο. Η σημερινή γενική συνέλευση όρισε τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους κ. Γιάννη Βέττα , Γιάννη Τρυφωνιδη και Μιχάλη Καλαιτζιδη η οποία θα κάνει τις σχετικές επαφές τόσο με τον υποψήφιο ο πρόεδρο όσο και με τον δήμαρχο κ. Γιάννου. Επόμενη συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης είναι την Δευτέρα 20 Ιουλίου και ώρα 7:00μμ στα γραφεία του Συλλόγου με την αισιοδοξία πλέον να αντικαθιστά την ανασφάλεια των τελευταίων εβδομάδων.

Από πλευράς Τάσου Κούκου η σημαντικότερη συνάντηση αναμένεται να γίνει το Σάββατο εκεί όπου θα του παρουσιαστούν τα στοιχεία και οι υποχρεώσεις της ομάδας από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο καθώς και πιθανά έσοδα από την νέα ενώ θα έχει και μια τηλεφωνική επαφή με τον πρώην Πρόεδρο της ομάδας κο Σταυρόπουλο ώστε να διασφαλιστεί για άλλη μια χρονιά η οικονομική βοήθεια του τελευταίου. Το ερώτημα είναι ένας Κούκος μπορεί να φέρει την άνοιξη στον Εδεσσαϊκό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more