Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

   
                      


Συλλήψεις για κλοπή
·      Συνελήφθησαν  (4 Ιουλίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στις  Σέρρες από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Σερρών δύο ημεδαποί άνδρες, διότι επέβαιναν σε μια δίκυκλη μοτοσικλέτα που όπως προέκυψε είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
·      Συνελήφθησαν  (4 Ιουλίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου - Ολύμπου δύο ημεδαποί άνδρες, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσαν το σακίδιο ενός ημεδαπού άνδρα που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ αποπειράθηκαν, χωρίς να το καταφέρουν, να αφαιρέσουν την τσάντα μιας αλλοδαπής γυναίκας. Το κλεμμένο σακίδιο βρέθηκε στην κατοχή του ενός από τους δράστες και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.
Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη (4 Ιουλίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 16 γραμμαρίων, ενώ από αγροτεμάχιο που βρίσκεται δίπλα στην οικία του κατασχέθηκαν αφού εκριζώθηκαν 10 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε.
Σύλληψη για παράβαση νόμου περί όπλων
Συνελήφθη (4 Ιουλίου 2020) το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο περίστροφο, 1 συσκευασία που περιείχε μεταλλικές βολίδες συμβατές με το περίστροφο και 4 φιαλίδια προωθητικού αερίου. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου