Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Αγωνία για τα 101 τεστ που έγιναν στην Κρύα Βρύση - 7 επιβεβαιωμένα κρούσματα


Έκδηλη είναι η αγωνία της τοπικής κοινωνίας της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης και ειδικότερα της τοπικής Κοινότητας που άλλοτε Δήμου της περιοχής, από την ύπαρξη 7 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων θετικών στον covid 19. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, 101  τεστ έχουν γίνει σε πολίτες οι οποίοι πιθανών να συνδέονται με τους 7 νοσούντες. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την διαχείριση του   covid 19 στην Κρύα Βρύση, όπου συμμετείχαν οι τοπικές  αρχές και φορείς της υγείας σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα. 

  Η  Έκτακτη συνάντηση τοπικών αρχών, υπηρεσιακών παραγόντων, και αρμοδίων φορέων της Υγείας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο Δημαρχιακό κτήριο της Κρύας Βρύσης, με θέμα την επιδημική πορεία του covid 19 στην Κρύα Βρύση, μετά τα τελευταία κρούσματα που εμφανίστηκαν στην πόλη.
   Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ  ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΜΚΟΣ, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΧΟΣ, ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΠΑΛΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ της ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ κ. ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ ΕΛΕΝΗ, ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ, ο ΔΟΙΗΚΗΤΗΣ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ κ. ΛΟΓΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, η ΥΠΕΥΘΥΝΗ του ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ Ε.Ο.Δ.Υ. Ν.ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ κα ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ, ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ κ. ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ και ο ΔΟΙΗΚΗΤΗΣ του ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ.
    Συζητήθηκε η πορεία των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην πόλη, ανακοινώνοντας ότι αυτήν την στιγμή υπάρχουν 7 επιβεβαιωμένα κρούσματα τα οποία ήδη βρίσκονται σε κατ΄ οίκων περιορισμό, ενώ έχουν γίνει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, συνολικά 101 δειγματοληπτικές εξετάσεις για τον covid 19, ιχνηλατώντας το περιβάλλον των κρουσμάτων αυτών.

1 σχόλιο:

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more