Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Υπουργός και Γενικός Γραμματέας, θετικοί στη συμπληρωματική χρηματοδότηση 400.000 ευρώ για το γήπεδο

Σε επικοινωνία με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά και σε συνάντηση με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημήτρη Σκάλκο, ο Γιώργος Καρασμάνης έθεσε το θέμα του Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας, τονίζοντας ότι πρόκειται για σημαντικό έργο που θα λύσει χωροταξικά και περιβαλλοντικά προβλήματα της πόλης και γι’ αυτό, είναι αναγκαία η συνέχιση των εργασιών και η ολοκλήρωσή τους.  
Ο πρώην Υπουργός, και αφού είχε προηγηθεί συνεννόησή του με τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου, ζήτησε συμπληρωματική χρηματοδότηση 400.000 ευρώ για το δεύτερο υποέργο που αφορά στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και στο ταρτάν. Υπουργός και Γενικός Γραμματέας, παρά τις δυσμενείς συγκυρίες λόγω πανδημίας, δήλωσαν θετικοί στο αίτημα για την παραπάνω χρηματοδότηση αυτήν την περίοδο και, στην πορεία, να δοθούν και τα κονδύλια των 3 – 4 εκατομμυρίων ευρώ για την ολοκλήρωση του σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου της Έδεσσας.

Επισημαίνεται ότι προ εικοσαημέρου, ο Γιώργος Καρασμάνης είχε προτείνει στον Πρωθυπουργό, το Αθλητικό Κέντρο της Έδεσσας.  να συμπεριληφθεί στα αναγκαία έργα υποδομών για τον Νομό μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more