Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Eργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου έως την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 .
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρων και κλαδιών) καθώς και εργασίες ανανέωσης της οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση) επί της οδού Λαγκαδά, στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Δαβάκη και του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more