Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Θρίλερ στην Καστοριά: Βρέθηκε νεκρός 39χρονος που ήταν σε καραντίνα

 


Σοκ και πολλά ερωτήματα προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 39χρονου άνδρα από την Ποριά Καστοριάς, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρισκόταν σε καραντίνα κατ’ οίκον καθώς εργαζόταν σε εργοστάσιο όπου εντοπίστηκαν κρούσματα κοροναϊού.

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή, αλλά αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, καθώς ο άτυχος άντρας εργαζόταν το τελευταίο διάστημα ως εποχικός υπάλληλος στο εργοστάσιο στα Γιαννιτσά όπου υπήρξε μεγάλη διασπορά του κοροναϊού.

Είχε αρνητικό τεστ Covid-19

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε υποβληθεί σε τεστ κοροναϊού το οποίο είχε βγει αρνητικό. Ωστόσο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, είχε ληφθεί και δεύτερο δείγμα για επανέλεγχο και αναμένεται η νεκροψία.

Τον άτυχο άντρα βρήκε νεκρό η μητέρα του, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Επί τόπου έφτασε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει την σορό του άτυχου άντρα και η αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τα αίτια του θανάτου του.

Αρχικά είχε ειπωθεί ότι ο νεκρός ήταν 31 ετών. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άνδρας που κατέληξε ήταν 39 ετών. Είχε όντως βγει αρνητικός στο τεστ που είχε γίνει στο εργοστάσιο. Θα γίνει νέο τεστ στο πλάισιο της ιατροδικαστικής διερεύνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more