Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

«Μείωση τζίρου 50% στα καφέ και 60% στην εστίαση»

 


Αδύνατη  η επανεκκίνηση στην Πέλλα

 

 


Η εστίαση  μετράει τις πληγές της και θα αργήσει να ορθοποδήσει,  καθώς τα πράγματα δεν οδεύουν καλώς, μιας και τα αποτελέσματα των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που ισχύσουν στην Πέλλα έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα.

 

Πλέον στην αγορά της εστίασης και του καφέ πρυτανεύει το αίσθημα της αβεβαιότητας, της ανασφάλειας αλλά και της «αφραγκιάς» των καταναλωτών και σε συνδυασμό με τον κακό καιρό, που πλέον έρχεται λόγω φθινοπώρου, όλα αυτά είναι αρνητικά στους τζίρους των εστιατορίων και των καφέ.

Κατά την εκτίμηση των παραγόντων της αγοράς της Πέλλας, η εστίαση δεν πάει καλά  καθώς υπάρχει αίσθημα φοβίας και ανασφάλειας στους πολίτες,  αδικαιολόγητα εν μέρει , καθώς  έχουν ληφθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα για να αισθάνονται ασφάλεια οι καταναλωτές.

Σύμφωνα με παράγοντας της αγοράς της Πέλλας, τα καφέ έχουν μία μείωση πάνω από 50% και σε ότι αφορά στην εστίαση, η μείωση ξεπερνάει το 60% . Βέβαια η εκτίμηση είναι  για τζίρους κι όχι για επισκεψιμότητα, αφού και η κατά κεφαλήν κατανάλωση έχει πέσει, ως απόρροια της οικονομικής κρίσης.

Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να τονίσουμε ότι ο καταναλωτής πρέπει να αισθανθεί ασφαλής, να επισκέπτεται  τις επιχειρήσεις και ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος επικινδυνότητας στους χώρους αυτούς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more