Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Δημήτρης Γιάννου: Η Ν. Ιατρίδου έχει οργανώσει συνεργεία και πραγματοποιεί παρεμβάσεις σε όλα τα σχολικά κτήρια

 


Σημαντικές παρεμβάσεις για ειδικό νηπιαγωγείο και Δημοτικό Έδεσσας

 

Παρά το γεγονός ότι στην επικαιρότητα όλο το προηγούμενο διάστημα, αναδείχθηκε το ζήτημα μετάθεσης της έναρξης της σχολικής χρονιάς,  ο δήμαρχος Έδεσσας με δημόσια δήλωση του τόνισε ότι η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και Δημοτική Σύμβουλος, Νατάσα Ιατρίδου, όλο το προηγούμενο διάστημα, έχει οργανώσει συνεργεία και πραγματοποιεί παρεμβάσεις σε όλα τα σχολικά κτήρια και ιδιαίτερα στο ειδικό νηπιαγωγείο και Δημοτικό Έδεσσας. Μάλιστα τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους, ότι δηλαδή όχι μόνο αδιαφορία δεν υπήρξε, αλλά και έγιναν όλες εκείνες οι ενέργειες ώστε τα πράγματα να καλυτερεύσουν. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα μας, έχουν πραγματοποιηθεί συντηρήσεις  και βαφές σε όλα τα σχολεία. Με όλες τις Διευθύντριες και όλους τους Διευθυντές υπάρχει έγγραφη επικοινωνία και κατάθεση αιτημάτων. Σε κάποιες περιπτώσεις τα αιτήματα γίνονται προφορικά, δια ζώσης ή τηλεφωνικά, αλλά και αυτά δεν μένουν αναπάντητα!

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 

Οι Διευθυντές των Ειδικών Σχολείων (Νηπιαγωγείου και Δημοτικού) δεν ζήτησαν τίποτε

«Φέτος, όπως και κάθε χρονιά, πραγματοποιούμε σημαντικές παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία μας καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών, όπως αυτές αποτυπώνονται στα αιτήματα των Διευθυντών. Δεν είναι τυχαίο ότι από όλα τα σχολεία λαμβάνουμε ευχαριστίες και μηνύματα ικανοποίησης.

Η Νατάσα Ιατρίδου, υπηρετώντας με αφοσίωση και μεγάλη αποτελεσματικότητα το πόστο της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έχει οργανώσει συνεργεία και πραγματοποιεί παρεμβάσεις σε όλα τα σχολικά κτήρια. Είναι σίγουρο ότι θα είχε άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε αίτημα των Ειδικών μας Σχολείων. Άλλωστε είναι δεδομένο ότι όλοι μας αντιμετωπίζουμε με ευαισθησία τα θέματα εκπαίδευσης των παιδιών μας. Όλων των παιδιών μας! Ανεξαιρέτως!

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ιδιαίτερα αποτελεσματική δουλειά που κάνουν οι Σχολικές μας Επιτροπές και στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη για τη δύσκολη σχολική χρονιά που ξεκινά, με καλή θέληση και διάθεση για συνεργασία».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more