Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΧΡ. ΝΙΒΟΥΡΛΗΣ: «ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ» 

Η αρδευτική περίοδος φτάνει στο τέλος της και η Δημοτική Αρχή απέδειξε όλους αυτούς τους μήνες πως άφησε τα πάντα στην τύχη τους. Κανένα σχέδιο και κανένας προγραμματισμός, με αποτέλεσμα οι αγρότες να προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν μόνοι τους.

Φτάσαμε στον Σεπτέμβριο και δεν υπάρχει ακόμα εργολάβος για την άρδευση. Αυτό λέει πολλά για την ανοργανωσιά που υπάρχει και σε αυτόν τον τομέα. Δυστυχώς, μόνο λόγια και υποσχέσεις χωρίς ουσία.

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του αποδείχτηκαν απροετοίμαστοι και πρόχειροι και δεν κατάφεραν να σηκώσουν το βάρος του αγροτικού κόσμου που περιμένει έργα και όχι λόγια. Λιγότεροι υδρονομείς με μικρότερη διάρκεια, καθυστερήσεις στην αποκατάσταση των βλαβών και ερασιτεχνισμός χαρακτήρισαν την μέχρι τώρα πορεία τους.

Σε μια χρονιά που το αγροτικό εισόδημα υπέστη μεγάλο πλήγμα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, δεν υπήρξε καμία δυναμική παρέμβαση από τον Δήμαρχο προς την κεντρική εξουσία.

Όλα αυτά και πολλά άλλα δημιουργούν μια άσχημη κατάσταση και δικαιώνουν όλους εμάς που επιστήσαμε από νωρίς την προσοχή και ζητήσαμε εγρήγορση και αποτέλεσμα.

 

Χρήστος Νιβουρλής

Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more