Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΡΙΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ!!!

 


Τελικά υπάρχει και η άλλη Πέλλα…

 



 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ  ΣΙΣΚΟΥ

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να βρισκόμαστε σε ένα υποβαθμισμένο στάδιο αναφορικά με την πολιτική-αυτοδιοικητική κατάσταση στην Πέλλα, εντούτοις υπάρχει και το άλλο κομμάτι, το υγειές. Αυτό που αγωνίζεται, αυτό που υδρώνει, που κερδίζει. Καθαρά δυναμικά, δίκαια.  Σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζουμε ένα εναλλακτικό πρωτοσέλιδο για την άλλη Πέλλα.


Ο Νεοσύστατος Σύλλογος Τοξοβολίας Α.Σ.ΑΡΡΙΔΑΙΟΣ, που μετράει μερικούς μήνες λειτουργίας από την ίδρυσή του, συμμετείχε στους αγώνες τοξοβολίας της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας και κατάφερε να  διακριθεί και να λάμψει.


ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ :

Εκπροσωπήθηκε με τρεις συμμετοχές αθλητών στην κατηγορία  ΄΄ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ΄΄ και λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων κατάφερε να εξασφαλίσει 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ.


 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ :

1.       ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ, ΕΛΑΒΕ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

2.       ΜΑΡΙΑ ΦΑΦΚΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΛΑΒΕ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

3.       ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΔΑΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ, ΕΛΑΒΕ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Είναι σπουδαίο απόκτημα για την περιοχή μας τα τρία μετάλλια και ιδιαίτερα σ αυτή την πρώτη συμμετοχή σε αγώνες του νεοσύστατου συλλόγου τοξοβολίας Α.Σ.ΑΡΡΙΔΑΙΟΣ,  με εκπαιδευτή – δάσκαλο τον κ.Νικόλαο Μπούρτζη.

Να επισημάνουμε πως στην πρόσφατη επίσκεψή του στο χώρο εκπαίδευσης των αθλητών του κ. Νικολάου Ελευθερίου, Ομοσπονδιακού Προπονητή Τοξοβολίας και πριν από μερικά χρόνια της ΕΘΝΙΚΗΣ μας και πρωταθλητή Ελλάδος, οι αθλητές έλαβαν επιπλέον ειδικά μαθήματα και καθοδηγήθηκαν  στις λεπτομέρειες και τα τεχνικά του αθλήματος.


Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον αγώνα τοξοβολίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Δήμο Φλώρινας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης. Την εκδήλωση στήριξε έμπρακτα και ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής.

Αγωνίστηκαν 120 αθλητές όλων των κατηγοριών από συλλόγους της επικράτειας και η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ. Το κλίμα ήταν οικογενειακό – φιλικό και στους αθλητές διέκρινε κανείς  πνεύμα αλληλεγγύης και ευγενή άμιλλα σε υπέρτατο βαθμό. Φοβερά όμορφη εμπειρία για όλους τους συντελεστές  της οργάνωσης, αθλητές και όλους εκείνους που την παρακολούθησαν.

Η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα  με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, λόγω της επικρατούσας κατάστασης COVID-19.


Τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις μετράνε στη γενική κατάταξη των αθλητών όπως αυτές εμφανίζονται στο συγκεκριμένο άθλημα. Στην κατηγορία ΄΄ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ΄΄ λαμβάνουν μέρος οι νέοι αθλητές και όσοι δεν έχουν λάβει μέρος σε αγώνες τα τελευταία δύο χρόνια. Ουσιαστικά λαμβάνουν  μέσα από αυτή την κατηγορία το βάπτισμα για ένα νέο ξεκίνημα.

Ο εκπαιδευτής- δάσκαλος τοξοβολίας  του νέου Αθλητικού Συλλόγου ΄΄ΑΡΡΙΔΑΙΟΣ΄΄              κ. Νικόλαος Μπούρτζης ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ  τους αθλητές για την επιτυχία τους, η οποία είναι αποτέλεσμα πρώτα απ΄ όλα  αγάπης για το αγώνισμα, υπομονής, επιμονής και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Πρωταρχική επιδίωξη  αποτελεί η καλή εμφάνιση και ο σεβασμός στον συναθλητή.

 Υπάρχει η διάθεση από το δήμο  για βοήθεια και  προς την κατεύθυνση της διαμόρφωση σύγχρονων υποδομών.  Αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα των υποσχέσεων να υλοποιούνται.

 

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more