Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ & ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

 


Ξέρετε πολύ καλά πως αν παίρνατε έγκαιρα όλα αυτά τα μέτρα στα σχολεία ούτε μεγάλη ανησυχία και φόβος υπήρχε, αλλά θα κλείνατε και την πόρτα σε διάφορες τέτοιες θεωρίες συνωμοσιολογίας, που έλεγα πριν, στον ανορθολογισμό που στα σχολεία μπορεί να εμφανιστούν με το «όχι στη μάσκα» και τις πρόσφατες κινητοποιήσεις που είδαμε και θα βλέπουμε και από τα κανάλια.

            Και με την ευκαιρία: Μαζέψτε τα στελέχη σας, ακόμα και υπουργούς σας, που κάνουν προβοκατόρικες αναρτήσεις, όπως ο κ. Αδ. Γεωργιάδης ,  που έχουν το θράσος να βάζουν στο ίδιο τσουβάλι το «όχι στη μάσκα» με το «ΟΧΙ στο ΝΑΤΟ, ΟΧΙ στην ΕΕ» και άλλα ζητήματα, πολιτικά ζητήματα. Από πού κι ως πού μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι ο ανορθολογισμός, ο αποπροσανατολισμός, η συνωμοσιολογία, με συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις, είτε συμφωνεί κανείς με αυτές είτε διαφωνεί;

            Και στο ίδιο λάθος έπεσε σήμερα και η κα πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, η κα Γεννηματά, που το συνέδεσε με την πάλη ενάντια στα μνημόνια. Βέβαια κάπως το μπουρδούκλωσε μετά και το διόρθωσε στη συνέχεια, αλλά το έμπλεξε.

            Δεν είναι έτσι κύριοι!

            Φυσικά, θα σας πως και το εξής: Δεν το κάνετε τυχαία αυτό. Θέλετε να υπερπροβάλλετε τέτοιου είδους κινητοποιήσεις -που ούτε βέβαια πάρα πολύ μαζικές είναι και στις οποίες συμμετέχει εδώ που τα λέμε κυρίως δικός σας κόσμος, αυτός που κινείται πέριξ της ΝΔ, της δεξιάς, της ακροδεξιάς και πάει λέγοντας- για να κρύψετε τις πραγματικές και γνήσιες διεκδικήσεις γονιών, εκπαιδευτικών, μαθητών, που εκτός των άλλων έχουν και μέτωπο στον αποπροσανατολισμό, τον ανορθολογισμό και να ενοχοποιήσετε με αυτόν τον τρόπο το ίδιο το λαϊκό κίνημα, δηλαδή τους αγώνες, τους ανθρώπους που διεκδικούν σωστά και ρεαλιστικά αιτήματα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more