Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

«ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΦΚΑ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Ο ΑΠ.ΠΑΝΑΣ».

 


Στις χθεσινές κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι Υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Μισθωτών Ν. Μουδανιών, παραβρέθηκε εκπρόσωπος του Βουλευτή Χαλκιδικής κ. Απόστολου Πάνα. Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε  διακοπή λειτουργίας και συμβολική κατάληψη του Υποκαταστήματος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αποστελέχωση και υποβάθμισή του.

Ο εκπρόσωπος του Βουλευτή, αφού παρέλαβε από τους εργαζόμενους σχετικό ψήφισμα, ενημέρωσε το Δ/ντη του Καταστήματος για τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του κ.Πάνα, δύο Ερωτήσεις εκ των οποίων η μια  Επίκαιρη, που αφορούν την Υποβάθμιση Β’ Τοπικού Καταστήματος Μισθωτών του ΕΦΚΑ Χαλκιδικής σε Αποκεντρωμένο Τμήμα, καθώς και την πιο πρόσφατη από 28/08 Αναφορά με θέμα: «Αίτημα για σύσταση 2ης Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Νομού Χαλκιδικής στα Ν. Μουδανιά».

Ο κ. Πάνας αναφέρει : « Με τις κοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις, επεσήμανα την άδικη Υποβάθμιση του Καταστήματος ΕΦΚΑ Ν. Μουδανιών που οδηγεί σε υποστελέχωση καθώς και αδυναμία στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Θα εξακολουθήσω να παρακολουθώ το εν λόγω ζήτημα στενά και δεδομένων των εξελίξεων θα παρέμβω εκ νέου με ανάλογες ενέργειες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more