Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Αναστολή λειτουργίας λαϊκών αγορών Δήμου Σκύδρας λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού στην Π.Ε. Πέλλας.

 


 

Με προηγούμενη ανακοίνωσή μας, (Πέμπτη 10/9/2020), ενημερώσαμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι συνεχίζεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Σκύδρας  επισημαίνοντας μάλιστα την υπενθύμιση της διαρκούς εφαρμογής των μέτρων προστασίας και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

  Όμως, λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε, μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, η απόφαση λήψης ειδικών περιοριστικών μέτρων σε Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται  η Π.Ε. Πέλλας, λόγω αυξημένης εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού.

  Στα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για 14 ημέρες, δηλαδή από την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 (ώρα 06:00΄), εντάσσεται η αναστολή της λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

  Σ΄εφαρμογή, λοιπόν, του παραπάνω μέτρου, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο ότι αναστέλλεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών στη Σκύδρα και στην Καλή μέσα στο προαναφερόμενο διάστημα.

  Σε κάθε περίπτωση ας λάβουμε όλες κι όλοι τα μέτρα μας, στο βαθμό που μας αναλογούν και μπορούμε να συμβάλλουμε προκειμένου τα περιοριστικά μέτρα να φέρουν τέτοια αποτελέσματα ώστε να μην επαναληφθούν και  η κοινωνία μας να επανέλθει στην κανονικότητα.

 

                                                                                                          Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

                                                                                                  Γιώργος Σταματέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more