Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Τάσος Ποτσέπης: Από την Έδεσσα με «Αγάπη Μόνο» συνοριοφύλακας στη Χίο!!!

 


Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει το τελευταίο 24ωρο η είδηση ότι ο Τάσος Ποτσέπης, περισσότερο γνωστός από τη χαρακτηριστική του φράση «Αγάπη Μόνο», έγινε συνοριοφύλακας στη Χίο.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός, που έχει περάσει από τα πλατό πολλών trash τηλεοπτικών εκπομπών, είχε προσπαθήσει και πέρσι να ενταχθεί στην Ελληνική Αστυνομία, ως ειδικός φρουρός. Τότε, είχε συγκεντρώσει τα απαραίτητα μόρια, αλλά είχε «κοπεί» στις ψυχοτεχνικές εξετάσεις.

Αυτήν τη φορά, ο Τάσος Ποτσέπης μπήκε στη Συνοριακή Φρουρά της Χίου με 3.100 μόρια και φαίνεται πως κατάφερε και πέρασε με επιτυχία τις αθλητικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις, παρά την υπερβολική τηλεοπτική και διαδικτυακή του περσόνα. 

Ο ίδιος δεν δίστασε να μοιραστεί την επιτυχία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνοντας «χαρούμενος και ενθουσιασμένος να υπηρετεί στις μάχημες [η ορθογραφία όπως είναι στη δημοσίευση] μονάδες της συνοριοφυλακής» και έτοιμος να υπερασπιστεί «μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου τας σημαίας & τα κυριαρχικά δικαιώματα της πανέμορφης πατρίδος μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more