Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ MEGA

 


Το ζήτημα δεν είναι το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία αλλά οι όροι και οι προϋποθέσεις, με τους οποίους θα ανοίξουν, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, σε παρεμβάσεις του σε εκπομπή του Mega το πρωί της Τρίτης 1 Σεπτέμβρη.

Όπως είπε, για το ΚΚΕ ασφαλώς και πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία, αλλά «δεν είναι δυνατόν το Μάη με λιγότερα κρούσματα να έχει μπει πλαφόν 15 μαθητών και τώρα με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων να επιτρέπεται η λειτουργία τμημάτων με 20, 25 ακόμα και περισσότερα παιδιά».

Ο Γ. Δελής τόνισε ότι χρειάζονται αίθουσες, επισημαίνοντας ότι η είχε κυβέρνηση τον χρόνο να τις βρει, χρειάζονται περισσότεροι εκπαιδευτικοί αλλά και πολύ περισσότερο προσωπικό καθαριότητας.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, ο βουλευτής του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι η Τουρκία «βρίσκει και τα κάνει», καθώς έχει την ουσιαστική στήριξη της ΕΕ, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Συμπλήρωσε πως η συμμετοχή της χώρας μας σε αυτούς τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς είναι επιλογή των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας ώστε να παίρνουν ένα «κομμάτι από τη λεία», ωστόσο σημείωσε πως αυτό είναι ένα «επικίνδυνο παιχνίδι για τους λαούς και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας», τα οποία μπαίνουν στο παζάρι για τη μοιρασιά στη Νοτιοανατολική Μεσόγειo."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more