Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Η Αγαθή Μακρίδου στη ΝΔ

 


Η πατρίδα μας εδώ κι ένα χρόνο διανύει μια πρωτοφανή και δύσκολη συγκυρία , η οποία απαιτεί ενότητα και σοβαρότητα.

Εδώ κι ένα χρόνο οι χειρισμοί της τωρινής Κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τόσο στα οικονομικά ζητήματα όσο και στα εθνικά έχουν προσδώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα στοιχεία αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Σε αντίθεση με τα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που χαρακτηρίζονταν από άκρατο λαϊκισμό και καιροσκοπισμό, συνεχή σκανδαλολογία και με αποκορύφωμα την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών που πλήγωσε όχι μόνο τους Μακεδόνες αλλά και όλους τους Έλληνες.

Έχοντας δώσει τα προηγούμενα χρόνια, έμπρακτα, αγώνες για το καλό του τόπου μου και της πατρίδας μου είτε μέσα από την συμμετοχή μου την περίοδο 2013-2017 στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Πέλλας είτε από το ύψιστο όργανο της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Παράταξης και με γνώμονα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανοίξει τους πολιτικούς ορίζοντες σπάζοντας τα στενά κλισέ των κομματικών γραμμών,

αποδέχτηκα την πρόταση ένταξης μου στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας ως υπεύθυνη του Τομέα Υγείας.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. κ. Λύσανδρο Αμιτζόγλου, καθώς και τον γραμματέα οργανωτικού της ΝΔ κ. Κονταδάκη Στέλιο για την τιμητική πρόταση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου να αναλάβω αυτήν την δύσκολη στιγμή εν μέσω πανδημίας τον ευαίσθητο τομέα της υγείας της ΔΗΜ.Τ.Ο.

Ευχαριστώ τον γενικό συντονιστή μητρώου στελεχών ΝΔ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Στάθη Φουντουκίδη, ο οποίος με προέτρεψε εξαρχής να ενταχθώ στο μητρώο στελεχών της ΝΔ, και την υπεύθυνη του μητρώου στελεχών κ. Πιτσίκα Ρεβέκκα για την ένταξη μου στο μητρώο μετά από τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

 

 

Μακρίδου Αγάθη

Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας/Υπεύθυνη Τομέα Υγείας

Μέλος Μητρώου Στελεχών ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more