Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Στ. Όρλης: Η πρόσληψη Γ.Γ. στον Δήμο Αλμωπίας δεν φημίζεται για την διαφάνεια της

 




Λάβρος εναντίον των πρακτικών της Δημοτικής αρχής, εμφανίστηκε Στέλιος Όρλης ο οποίος επιτέθηκε και προσωπικά στον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση για τις πρακτικές του απέναντι στο ζήτημα της πρόσληψης του Γενικού Γραμματέα. 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Πέλλα Τηλεόρασης και στο δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη, μίλησε ο Στέλιος Όρλης.

Ο κ. Όρλης, ο οποίος κατέθεσε αίτηση για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αλμωπίας και απορρίφθηκε μιας και προσλήφθηκε ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης, είχε δηλώσει τις προηγούμενες μέρες ότι " Δήμος Αλμωπίας αγνοώντας τις αρχές της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, της χρηστής διοίκησης και του σεβασμού στην διαχείριση του Δημόσιου χρήματος, προχώρησε στον ορισμό Γενικού γραμματέα στον Δήμο Αλμωπίας, με απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση".

Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για όλα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, "πρόκειται για μια διαδικασία που δεν φημίζεται για τη διαφάνεια". Ακόμη εξέφρασε την άποψη πως η δημοτική αρχή κινείται στο σκοτάδι και ότι δεν ακούει την κοινωνία. Θυμίζουμε ότι ο κος Όρλης υπήρξε αυτοδιοικητικός και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Εξαπλατάνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more