Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

ΝΔ: «Μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία υπουργού και βουλευτή της ΝΔ»

 


ΝΔ: «Μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία υπουργού και βουλευτή της ΝΔ»

Την καταδίκη και διαγραφή ενός μέλους της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ το οποίο σε ανάρτησή του ζήτησε «τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή», ζητά με ανακοίνωσή της η ΝΔ, επισημαίνοντας προς την Αξιωματική Αντιπολίτευση πως «η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της».

«Καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί που οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπάλου», τονίζει στην ανακοίνωσή της και προσθέτει πως «λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ!» 

«Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται. Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος» υπογραμμίζει το κυβερνών κόμμα. 

Και καταλήγει: «Η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μόνο  έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας.  Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της»

Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός με τα υβριστικά σχόλια διαγράφηκε μετά τις αντιδράσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more