Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Ο Δήμος Σκύδρας συνεχίζει το προσκλητήριο αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας της Καρδίτσας.

 



 

   Όπως όλοι έχουμε πληροφορηθεί και γνωρίζουμε οι κάτοικοι του Δήμου Καρδίτσας και των γειτονικών περιοχών έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές και δυστυχώς συνεχίζουν να βιώνουν και ν΄αγωνίζονται  για να ξεπεράσουν τις οδυνηρές επιπτώσεις από το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός».

    Δήμος και δημότες της Καρδίτσας και κατ΄ επέκταση του ομώνυμου νομού  προσπαθούν με τις δυνάμεις τους και με τη βοήθεια που τους παρέχεται από την πολιτεία κι από άλλους φορείς ν΄ αντιμετωπίσουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

   Βεβαίως οι ανάγκες είναι πολλές και μεγάλες και γι΄αυτό χρειάζεται κι εμείς να βοηθήσουμε και ν΄ αποδείξουμε, όπως το έχουμε πράξει και στο παρελθόν σ΄ ανάλογες περιπτώσεις, τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη  μας στους συνανθρώπους μας που αγωνίζονται ν΄αντιμετωπίσουν με σθένος κι αξιοπρέπεια το κακό που τους βρήκε.

   Σ΄ επικοινωνία του Δήμου Σκύδρας με το Δήμο Καρδίτσας προέκυψε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για κλινοσκεπάσματα – πετσέτες, είδη διατροφής και καθαριότητας μακράς διάρκειας, δηλαδή νερά,  συσκευασμένα τρόφιμα, είδη υγιεινής κ.α.

   Ο Δήμος Σκύδρας, μέσω της Αντιδημαρχίας Πρόνοιας – Κοινωνικής Πολιτικής, προκειμένου να συμβάλλει στην ανακούφιση και στη στήριξη των συνανθρώπων μας της Καρδίτσας ξεκίνησε να συγκεντρώνει προϊόντα από τα παραπάνω είδη που προσφέρουν συμπολίτες μας.

   Τα σημεία συγκέντρωσης, μέχρι και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, είναι:

·         ΚΕΠ Υγείας Σκύδρας (Κτήριο Πολιτιστικού Κέντρου – Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών)

·         Κέντρο Κοινότητας Καλής ( Κτήριο Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας)

·         Κοινοτικά Καταστήματα

κατά τις εργάσιμες ημέρες κι ώρες.

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες - οι μπορούν ν΄απευθύνονται στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Μαρία Γιακαμόζη, τηλ.:6980414242.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more