Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Δεν έχει δοθεί ακόμη απάντηση στις καταγγελίες Γ. Τεκτερίδη για τις κατανομές Τζαμτζή σε ΜΜΕ

 











Πέρασαν 2 μήνες από τότε που έφερε στο Περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης από την Π.Ε. Πέλλας, Λάκης Τεκτερίδης, το ζήτημα της κατανομής προς συγκεκριμένα τοπικά Μέσα Μαζικής ενημέρωσης από την Πέλλα. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κάποια επίσημη απάντηση από το Περιφερειακό  συμβούλιο. Από  την άλλη βέβαια ούτε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, καταδέχτηκε να απαντήσει σε αυτό το σοβαρό ζήτημα. Φαίνεται ότι η Πέλλα βρίσκεται σε πάρα πολύ χαμηλή προτεραιότητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Θυμίζουμε ότι στις 19 Αυγούστου ο κος Γαβριήλ Τεκτερίδης είχε εκδώσει και ανακοίνωση φέρνοντας την ερώτηση στο  Περιφερειακό συμβούλιο με την διαδικασία της αναφοράς, τις αναθέσεις του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή σε τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ο δραστήριος περιφερειακός σύμβουλος μάλιστα δηλώνει ότι ο Αντιπεριφερειάρχης λειτούργησε μονομερώς και αγνόησε τους Περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Πέλλας και έκανε κατανομή όπου αυτόν βόλευε. Μάλιστα αναρωτιέται και καλεί τον κο Τζαμτζή να τονίσει γιατί απέκλεισε έντυπες εφημερίδες από την διαδικασία των συνδρομών της Π.Ε. Πέλλας. Η ερώτηση αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς υπάρχουν και άλλα ζητήματα για αυτές τις αναθέσεις και για τα ποσά που δόθηκαν. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:




Αναφορά
Τεκτερίδη Γαβριήλ
Περιφερειακός Σύμβουλος
Κεντρικής Μακεδονίας
στην Ε.Πέλλας
6976869640
ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου
Κεντρικής Μακεδονίας
Βενιαμίν Καρακωστάνογλου
Α) Υπόψιν Περιφερειακού Συμβουλίου
Β) Μ.Μ.Ε


Κύριε Πρόεδρε,

Με αφορμή την Ανάθεση καταχώρησης στα μέσα Μαζικής ενημέρωσης της Π.Ε.ΠΕΛΛΑΣ όπου ο Αντιπεριφερειάρχης μονομερώς αγνοώντας τους συμβούλους της Π.Ε.ΠΕΛΛΑΣ έκανε κατανομή όπου αυτόν βόλευε. Είμαι περιφερειακός σύμβουλος σχεδόν ένα χρόνο και δεν έχουμε καμία ενημέρωση και δεν έχουν καλέσει καμία φορά να συζητήσουμε για θέματα του Νομού μας. Πρέπει να γίνει γνωστό κ. Πρόεδρε ότι παρά την συνεχή υπενθύμιση  για παραχώρηση Γραφείου στον Συνδυασμό μας και αυτό δεν έγινε πραγματικότητα βρήκε ένα τρόπο να μας έχει σε απόσταση ευτυχώς όμως εφαρμόζει τον νόμο και την ανάρτηση στην Διαύγεια  την 7-7-2020 των αποφάσεων που αφορούν την έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για συνδρομή της Π.Ε.Πέλλας στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και επειδή διαπιστώθηκε πάρα πολύ μεγάλη διαφορά στα χορηγούμενα ποσά στα ηλεκτρονικά και έντυπα περιφερειακά Μ.Μ.Ε που εκπέμπουν ή κυκλοφορούν στις ίδιες ακριβώς περιοχές αλλά και ο αποκλεισμός τοπικών έντυπων εφημερίδων. 

Παρακαλώ όπως ενημερωθώ τόσο εγώ όσο και το περιφερειακό συμβούλιο για τα κατωτέρω ερωτώ εσάς κύριε Πρόεδρε καθώς και εσάς κ. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας που έχετε την αποκλειστική ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more