Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Ετοιμάζουν αγωγές οι ξενοδόχοι των Λουτρών Πόζαρ για τα κρούσματα COVID 19

 


 


Ως μια πρωτόγνωρη καταστροφή περιγράφουν δια του αντιπροέδρου τους, Φώτη Μοσχάκη, τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Λουτρών Πόζαρ την κατάσταση που βιώνουν, ιδιαίτερα μετά το νέο κύμα ανακοινώσεων κρουσμάτων κορωνοιού στην Πέλλα. Ως γνωστών, κονσερβοποιία στην περιοχή του Μαυροβουνίου Σκύδρας, ανέστειλε την λειτουργία της καθώς είχαν καταγραφεί 114 κρούσματα. Μάλιστα η δυσφήμηση για την περιοχή μας από την έκταση που πήρε το θέμα ήταν μεγάλη.  Όπως δήλωσε ο κος Μοσχάκης η Ένωση των Ξενοδόχων θα προβεί σε όλα τα νόμιμα δικαστικά μέτρα κατά παντός υπεύθυνου που από αμέλεια η όχι πλήττει ανεπανόρθωτα τις επιχειρήσεις τουρισμού στην περιοχή των Λουτρών. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του κου Μοσχάκη:

 

Ως αντιπρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων λουτρών ποζαρ νοιώθω πραγματικά εξοργισμένος για αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στον Νομό μας.  2 εργοστάσια κονσερβοποιίας πήραν στο λαιμό τους ολόκληρο νομό!!!! Και κάνω τα εξής ερωτήματα!!!!

1ον Γιατί τα εργοστάσια αυτά ανακοίνωσαν το πρόβλημα αφού σχεδόν τελείωσε η παραγωγή τους;

2ον Θα επέμβει εισαγγελέας να ερευνήσει εάν τηρούσαν τα μέτρα ασφαλείας γιατί από ότι φαίνεται για να έχουμε τόση έξαρση μάλλον το πρόβλημα υπήρχε εδώ και εβδομάδες!!!

3ον θα πάρουν αποζημίωση οι εν λόγω εταιρίες και εάν ναι γιατί να πάρουν αυτοί που φταίνε; Εμείς σαν κλάδος που δεν φταίμε σε τίποτα και θα πληγούμε περισσότερο από όλους που θα αποταθούμε;;;

Ως εκπρόσωπος του συλλόγου δηλώνω κατηγορηματικά ότι επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας κατά παντός υπευθύνου που από αμέλεια η όχι πλήττει ανεπανόρθωτα τις επιχειρήσεις μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more