Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Συμπληρώσαμε 100 τεύχη στα Νέα της Πέλλας!!!


Γράφει ο Χρήστος Δημητριάδης 

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Συμπληρώνουμε 100 τεύχη κυκλοφορίας. 100 εκδόσεις με πολύ προσπάθεια, εργασία, μεράκι, δημιουργικότητα, στεναχώρια, χαρά, προσμονή, αποκλειστικότητες, επιτυχίες, κόντρες, ρήξεις, αποκλεισμούς, πόλεμο, αλλά πάνω από όλα προσμονή στο στόχο.

Τα 100 τεύχη για μια καθημερινή εφημερίδα μπορεί να μην είναι σπουδαία κατάκτηση. Για εμάς όμως είναι κάτι πολύ σημαντικό.  Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι η μεγαλύτερη νίκη μας είναι η στήριξη του κόσμου, των απλών πολιτών, των ανθρώπων που δεν ακούγεται η φωνή τους στα κέντρα αποφάσεων, στους μη προνομιούχους.  Πριν την έκδοση της εφημερίδας μας είχαμε δυο δρόμους, τον εύκολο που ήταν η διαπλοκή και η συνδιαλλαγή  με την τοπική εξουσία και τον δύσκολο με την αυτοτέλεια του εγχειρήματος που θα έρθει μόνο μέσα από την τοπική κοινωνία. 

Εμείς επιλέξαμε το δεύτερο μονοπάτι. Δίνουμε λόγο στους πολίτες. Αυτοί μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε πολύ . Είναι η δύναμη μας.  Σήμερα τα Νέα της Πέλλας, η μοναδική έντυπη καθημερινή εφημερίδα του νομού Πέλλας, πορεύεται στον ίδιο δρόμο που επιτάσσει η  ελευθεροτυπία-η δημοκρατία και η δικαιοσύνη. Θεωρώ ότι τον στόχο που θέσαμε από την αρχή για τον σεβασμό στον πολίτη και την ενημέρωση του, τον έχουμε πετύχει.

Έχουμε καταφέρει με τα χιλιάδες αντίτυπα μας, να καλύψουμε τον τεράστιο όγκο των αναγνωστών του νομού μας. Σήμερα τα Νέα της Πέλλας, κυριαρχούν εκδοτικά καθώς ξεπερνούν όλες τις Αθηναϊκές εφημερίδες και τα τεύχη που πωλούν στην Πέλλα.

Επενδύσαμε στην τοπικότητα και στην πλούσια θεματολογία που βασίζεται πάντα
στην αμιγώς τοπική επικαιρότητα ενώ ταυτόχρονα φροντίσαμε να ενημερώνουμε το κοινό μας και για όλα τα οικονομικά θέματα που τους απασχολούν. Ήμασταν πρώτοι και στην υγειονομική κρίση. Από την πρώτη στιγμή χωρίς υπερβολές, χωρίς παραπληροφόρηση. Προτιμήσαμε όταν είχαμε κάποιες αδιασταύρωτες πληροφορίες, να μην τις προβάλουμε χάριν της κερδοσκοπίας στην ενημέρωση. Δεν  τζογάραμε με τον πόνο της τοπικής κοινωνίας, δεν εκμεταλλευτήκαμε την αγωνία των πολιτών για ενημέρωση προσφέροντας τους σκουπίδια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν οι συνεργάτες μας που διακρίνονται για την εγκυρότητα τους και την αξιοσύνη τους όπως βέβαια και οι αρθρογράφοι που μας τιμούν δίδοντας υλικό προς δημοσίευση. Άλλωστε μέσα από αυτή την εφημερίδα, ακούγονται όλες οι απόψεις, δεν αποκλείεται κανείς.

Θεωρώ πως έχουμε σχηματίσει μια ομάδα άξια να ενημερώνει τον κόσμο και να
καταγράψει την επικαιρότητα με ήθος,  υπευθυνότητα και συνέπεια τους πολίτες.

Οι κυριότερες μας κατακτήσεις στα πρώτα 100 τεύχη είναι ότι παρουσιάζουμε τα θέματα συνοπτικά σε πλήρη όμως έκταση. Διαθέτουμε εξ ολοκλήρου έγχρωμες σελίδες με ποιότητα αλλά και υπευθυνότητα. Παρακολουθούμε και  παρουσιάζουμε  σε καθημερινή βάση την ειδησεογραφία.

Η αρθρογραφία δεν είναι εκ του προχείρου δομημένη καθώς γράφουν έγκριτοι και έγκυροι αναλυτές με έκτακτες και τακτικές συνεργασίες.

Η αθλητική ενημέρωση εδώ έχει άλλη ανάλυση και φυσικά στοιχεία που δεν θα τα βρείτε αλλού με αφιερώματα για όλες τις κατηγορίες και για όλα τα αθλήματα.

Τα Νέα της Πέλλας είναι η μοναδική έντυπη καθημερινή εφημερίδα του νομού Πέλλας, ενώ αποτελεί και την πρώτη καθημερινή εφημερίδα στην ιστορία, όπου έχει ως έδρα της την Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας.

Η υπόσχεση μας είναι ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες, στην πρώτη γραμμή του αγώνα, θα διορθώσουμε τα λάθη μας και φυσικά από το 2021 θα είμαστε καλύτεροι, ανανεωμένοι και φυσικά έτοιμοι για ένα καλύτερο αύριο.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more