Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Αλλαγή πλεύσης από την Δημοτική αρχή Αλμωπίας για τους δημοσιογράφους

 


 


Κυβίστηση

Ένταση στο Δ.Σ. για τσίπουρα και ανικανότητα….

 

Γεμάτη εντάσεις ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης  από πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών. Πλέον ο νομοθέτης έκρινε πως θα πρέπει να πραγματοποιούνται όλα τα Δημοτικά συμβούλια μέσω αυτής της πλατφόρμας ή εναλλακτικά με απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων με ευθύνη των ΟΤΑ όπως γίνεται σε πολλά Δημοτικά συμβούλια. Θυμίζουμε πως έτσι πραγματοποιούνται στον Δήμο Έδεσσας και στον Δήμο Πέλλας. Ήταν η πρώτη φορά που την συνεδρίαση παρακολούθησαν και  δημοσιογράφοι. Θυμίζουμε πως αυτό είναι ένα σημείο τριβής μεταξύ της Δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης. Εν τέλει και ύστερα από τις πιέσεις που δέχθηκε, η δημοτική αρχή Αλμωπίας αποφάσισε να χορηγήσει κωδικούς ώστε να συμμετέχουν και οι Δημοσιογράφοι…

Το μαύρο έγινε γκρίζο…

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Προεδρεύοντος Γιάννη Κετικίδη να παρουσιάσει την εξέλιξη, ως επίτευγμα της Δημοτικής αρχής, όπως έκανε και ο Δήμαρχος, αυτό δεν διαφάνηκε μιας και σύσσωμη η αντιπολίτευση δεν συμμετείχε σε πάρα πολλές συνεδριάσεις, διαμαρτυρόμενη  για τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων. Καταλυτικό ρόλο στην πίεση προς την δημοτική αρχή, έπαιξε και το πρωτοσέλιδο της καθημερινής μας εφημερίδας Νέα της Πέλλας, όπου μιλούσε για μαύρο στην ενημέρωση. Σήμερα με την απόφαση της η Δημοτική αρχή το έκανε γκρίζο μιας και οι συνεδριάσεις δεν καταγράφονται και δεν ανεβαίνουν σε κάποια πλατφόρμα ώστε να μπορούν να το παρακολουθούν και οι πολίτες. Από την άλλη βέβαια ο κος Δήμαρχος τόνισε ότι θα κάνει ότι προβλέπει ο νόμος αναφορικά με τις συνεδριάσεις. Ξεχνά μάλλον όμως ότι ο νόμος έδινε και εναλλακτικές λύσεις όπως τις  συνεδριάσεις με απευθείας μετάδοση. Ο κος Μπάτσης ο οποίος με ευκολία μιλά για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών, δεν μπορεί να εγκαταστήσει μια πλατφόρμα όπως έκαναν οι Δήμοι Έδεσσας και Πέλλας. Το ετήσιο κόστος είναι πολύ μικρό. Άρα η ουσία είναι ότι με τις πράξεις της η δημοτική αρχή δεν θέλει να πέσει φως στις συνεδριάσεις ώστε και οι πολίτες να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα στους Δήμους.

Πρόεδρος ο Γιάννης Κετικίδης

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Γιάννης Κετικίδης, προήδρευσε καθώς ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Βέσκος καθώς και η αντιπρόεδρος Γεωργία Αμπάρη είναι ασθενείς και δεν συμμετείχαν στην συνεδρίαση. Έτσι τον ρόλο αυτό πήρε ο πρώτος σε σταυρούς του πλειοψηφούντως συνδυασμού Γιάννης Κετικίδης.

Να μπαίνουμε στην Διαύγεια

Άξιο αναφοράς για τον τρόπο σκέψης του Δημάρχου Αλμωπίας, ήταν η αναφορά του στην Διαύγεια τονίζοντας ότι όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται ανεβαίνουν εκεί, άρα δεν υπάρχει και σοβαρός λόγος για την παρακολούθηση των συμβουλίων από την κοινωνία. Βέβαια του απάντησε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κος Ασβεστόπουλος τονίζοντας ότι στα δημοτικά συμβούλια δεν κοιτάζουμε μόνο την νομιμότητα αλλά και πολιτική έκφραση των παρατάξεων καθώς και τις ερωτήσεις που τίθενται εκτός ημερησίας διάταξης που δεν ανεβαίνουν στην διαύγεια.

Κυβίστηση, κοινώς κολοτούμπα

Σε μια πρώτης τάξεως κυβίστηση, κοινώς κολοτούμπα, έπεσε ο Δήμαρχος ο οποίος προφορικά αλλά και με τις πράξεις του, έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι δεν επιθυμεί οι δημοσιογράφοι να ασχολούνται με τις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου και της οικονομικής επιτροπής. Αυτό ανέφεραν κατά τη συνεδρίαση και οι τρεις επικεφαλής της αντιπολίτευσης, κ.κ.κ. Σάκης Χατζηδημητρίου, Δημήτρης Μπίνος και Νίκος Παρούτογλου. Μάλιστα ο κος Χατζηδημητρίου κατέθεσε πρόταση στο Δημοτικό συμβούλιο αναφέροντας τα ακόλουθα:

"Όταν οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. πραγματοποιούνται με τηλεδιάσκεψη πάντοτε να καλούνται και να μπορούν να τις παρακολουθούν δημοσιογράφοι και συμπολίτες μας. Όταν, δε, το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες να πραγματοποιούνται σε μεγάλη αίθουσα που να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, όπως το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο".

Αρχικά ο προεδρεύων Γιάννης Κετικίδης έδειξε να μην θέλει να μπει η πρόταση κου κου Χατζηδημητρίου προς ψηφοφορία αλλά ύστερα από την επιμονή του τελευταίου μπήκε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί και η Δημοτική αρχή να ψηφίσει υπέρ για να μην χρεωθεί άλλη μια ήττα. Μάλιστα ο κος Μπάτσης τόνισε ότι θέλει τους δημοσιογράφους, αλλάζοντας έτσι κατά 180 μοίρες την θέση του μιας και σε προηγούμενη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής είχε υποστηρίξει τα αντίθετα. Μάλιστα έκανε λόγο για φιέστες και για επιθέσεις που δέχεται αν και ο ίδιος ξεχνά πως συμμετείχε σε φιέστες της προηγούμενης Δημοτικής περιόδου ιδιαίτερα στην εκλογή Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου …

 

Δ. Ασβεστόπουλος: Θετικό πρόσημο η ενότητα στην αντιπολίτευση

 

Το λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Δημήτρης Ασβεστόπουλος που δήλωσε τα ακόλουθα:

"Με χαροποιεί το γεγονός ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις με πρωταγωνιστές τους τρεις επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Αυτό θα πρέπει να το κάνουμε θετικό πρόσημο. Οι τεχνικές δυσκολίες επιλύονται. Σας προτείνω, να δημοσιοποιούνται οι Συνεδριάσεις όπως γίνεται στο Δήμο Έδεσσας. Επίσης, να πάρουμε μια απόφαση σήμερα τα Δημοτικά Συμβούλια όταν θα έρθουμε στις δια ζώσης Συνεδριάσεις να υπάρχει πάντα μία κάμερα ώστε να ενημερώνεται ο κόσμος. Να ξέρει ο κόσμος τι ψηφίζουμε εδώ μέσα με επίσημο τρόπο".

Ακυρώθηκαν 27 αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου με ευθύνη του Προέδρου κου Βέσκου

 

Το δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε εξαιτίας της ακυρωτικής απόφασης που ήρθε από το Υπουργείο Εσωτερικών αναφορικά με προγενέστερη συνεδρίαση, όπου δεν υπήρχε η νόμιμη απαρτία. Την ευθύνη για αυτό το φιάσκο ανέλαβε ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Βέσκος δια του Προεδρεύοντος Γιάννη Κετικίδης μιας και παρερμηνεύτηκαν οι διατάξεις που αφορούσαν τις συνεδριάσεις. Ο κος Χατζηδημητρίου αναφορικά με αυτή την εξέλιξη δήλωσε τα ακόλουθα:

Θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη ενημέρωση των υπηρεσιών του Δήμου για τις αλλαγές στις διατάξεις των νόμων, ώστε να μη χάνει το Δημοτικό Συμβούλιο την αξιοπιστία του.

Πολιτικές ευθύνες καταλόγισε στον Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου ο κος Δημήτρης Μπίνος ζητώντας εμέσως εκτός από την παραδοχή του, ακόμη και την παραίτηση του για αυτό το ζήτημα. Διαβάστε τι δήλωσε:

Εύχομαι καλή ανάρρωση στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βέσκο. Θα διαφωνήσω με τον κ. Χατζηδημητρίου ως προς την ευθύνη των υπηρεσιών. Την πολιτική ευθύνη την έχει ο Πρόεδρος. Έχει κάνει λάθος και είναι προς τιμήν του που το αναγνωρίζει. Ήταν τόλμη αυτό που έκανε, γιατί πραγματικά με δική του ευθύνη οδηγηθήκαμε στην ακύρωση αυτών των αποφάσεων".

Το γραφείο μου ανοικτό

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης τόνισε ότι το γραφείο μου είναι ανοικτό και πως μπορεί όποιος θέλει να τον επισκέπτεται ώστε να μαθαίνει για τα τεκταινόμενα ενώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι ούτε μια φορά δεν πήγαν να τον δουν. Ακόμη έκανε αναφορά στην πανδημία τονίζοντας ότι "Ως Δήμος Αλμωπίας δεν έχουμε το προσωπικό που θα θέλαμε. Κάποια πράγματα δεν γίνονται όπως θα θέλαμε, αλλά ο κόσμος εξυπηρετείται. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συνεργάτες που καθημερινά εργάζονται για να αποδοθεί το έργο που πρέπει στην κοινωνία"

 

Σ. Χατζηδημητρίου: Με την   με την ουρά στα σκέλια σύρθηκε η δημοτική αρχή στο θέμα των δημοσιογράφων

Λάβρος ήταν στην τοποθέτηση του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σάκης Χατζηδημητρίου που τόνισε ότι τελικά με την ουρά στα σκέλια σύρθηκε η δημοτική αρχή, αναφορικά με την παρακολούθηση από τους δημοσιογράφους των δημοτικών συμβουλίων. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης παρά τις επί μέρους διαφωνίες μας, καταφέραμε να βρούμε μία κοινή συνισταμένη. Ζητήσαμε την παρουσία των εκπροσώπων των ΜΜΕ αλλά και ενδιαφερόμενων πολιτών. Αφού σας καταθέσαμε τις προτάσεις μας και βρήκαμε κλειστή την πόρτα σας, με λύπη μας αναγκαστήκαμε να μη συμμετέχουμε στις προηγούμενες Συνεδριάσεις.

Αμφισβητούμε τον τρόπο λειτουργίας της διοικούσας παράταξης και επιμένω ότι για κανέναν προηγούμενο Δήμαρχο από το 1998 έως και σήμερα δεν υπήρχε τέτοια αμφισβήτηση για τα τεκταινόμενα στο Δήμο.

Με συνεννόηση και συναίνεση όλων των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης, συντάξαμε και αποστείλαμε μια επιστολή προς τον Πρόεδρο και τη Διοικούσα παράταξη και ζητήσαμε οι Συνεδριάσεις να πραγματοποιούνται δημόσια. Επειδή η διοικούσα παράταξη έμεινε μόνη της, κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, αναγκάστηκε να έρθει στη θέση μας με τόπο υποκριτικό. Αναγκαστήκατε να συρθείτε με την ουρά στα σκέλια και προσποιηθήκατε ότι τάχα γίνεται με δική σας πρωτοβουλία. Για μια ακόμα φορά χάνετε μια ευκαιρία συνεννόησης Δεν μας εκπλήσσεστε ούτε μας ξεγελάτε πια. Προσπαθείτε όμως να ξεγελάσετε τους πολίτες, όπως και τους εκπροσώπους του Τύπου που έως τώρα δεν τους αναγνωρίζατε. Εμείς στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, όπως μας επιβάλει ο ρόλος μας. Σε αυτό το πνεύμα του ενδιαφέροντός μας είναι και η σημερινής μας παρουσία, παρά τις επιμέρους ενστάσεις μας.

 

Δ. Μπίνος: Θα έπρεπε εξ αρχής να ήταν αυτονόητη η παρουσία των δημοσιογράφων

Ιδιαίτερα επικριτικός αναφορικά με τις εξελίξεις ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Μπίνος. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα έπρεπε εξ αρχής να ήταν αυτονόητη η παρουσία των δημοσιογράφων στις συνεδριάσεις.  Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Οφείλουμε να προχωρήσουμε και σε θεσμικές ενέργειες και πρωτοβουλίες ώστε να βοηθήσουμε στην εξάλειψη της έξαρσης των κρουσμάτων. Εκτός από τα ευχολόγια του Δημάρχου, θέλω να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες που έχετε κάνει. Τι ενέργειες έχουν γίνει από το Δήμο Αλμωπίας σε επίπεδο συνεργασίας με την Περιφέρεια και την Πολιτική Προστασία; Τι ενέργειες έχουν γίνει όσον αφορά στις απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους και σε κεντρικά σημεία. Θέλω να μας ενημερώσετε αν έχετε ενημέρωση για ποιους λόγους έχει ξεφύγει η κατάσταση στην περιοχή μας. Ο Δήμος θα πρέπει να σταθεί αρωγός στις δομές υγείας της περιοχής μας.

Θα έπρεπε εξ αρχής να ήταν αυτονόητη η παρουσία των δημοσιογράφων. Οφείλατε να το είχατε κάνει από την αρχή, χωρίς να χρειαστούν οι παρεμβάσεις τις αντιπολίτευσης. Θα πρέπει να αποκτήσουν πρόσβαση και οι πολίτες.

Ο κ. Χατζηδημητρίου ανέγνωσε μία κοινή δήλωση των τριών συνδυασμών της αντιπολίτευσης, με την οποία ζητάμε παρουσία δημοσιογράφων και πολιτών στις Συνεδριάσεις. Θα πρέπει να εισαχθεί η συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος. Διαρκώς δείχνετε έναν φόβο στις προτάσεις και στις εισηγήσεις της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα περίμενε κανείς να είστε πιο αποφασιστικοί να διοικήσετε, όχι με φοβίες αλλά με συνεργασίες. Είμαστε εδώ όλοι για να βοηθήσουμε αυτό το Δήμο. Μην βλέπετε παντού εφιάλτες. Δείξτε καλύτερη διάθεση και θέληση και νομίζω ότι η φιλοδοξία του καθενός μπορεί να χάσει αλλά η κοινωνία θα κερδίσει.

Ν. Παρούτογλου: Μέχρι τώρα δεν θέλατε την παρουσία των δημοσιογράφων

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής του συνδυασμού ¨Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ¨ και συνεργαζόμενος έως πριν από μερικούς μήνες με την δημοτική αρχή. Όπως τόνισε ο ίδιος, η δημοτική αρχή με δηλώσεις της δεν ήθελε την παρουσία των δημοσιογράφων κάτι που ενίσχυε και με τις πράξεις της μέσα από τους αποκλεισμούς.  Ειδικότερα δήλωσε τα ακόλουθα:

Θέλουμε να θωρακίσουμε τη συμμετοχή δημοσιογράφων και πολιτών στις Συνεδριάσεις, να διασφαλίσουμε ότι οι ενέργειές μας είναι απόλυτα δημοκρατικές.

Με ξένισε στην τοποθέτηση του Δημάρχου, δεν γίνεται να λες ότι η πόρτα μου είναι ανοιχτή. Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ο Δήμαρχος είναι αρμόδιος να καλέσει τους επικεφαλής. Μπορείς ως Δήμαρχος να κάνεις αυτή την κίνηση και θα κριθεί θετικά

 

Στ. Αβραμίκας: Το ΕΚΑΒ χρειάζεται ενίσχυση

Το λόγο πήρε και ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Στέφανος Αβραμίκας που τόνισε ότι δεν άκουσε στις τοποθετήσεις του Δημάρχου κάποια κουβέντα για το ΕΚΑΒ που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ότι αν πέσει το ΕΚΑΒ τόνισε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα υγείας στην Πέλλα και αποκάλυψε ότι στην περιοχή μας λειτουργεί μόνο με το 50% του προσωπικού μιας και το υπόλοιπό έχει προσβληθεί από τον ιό, τονίζοντας πλέον δεν φτάνουν και οι στολές μιας και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, οι διασώστες θα ντύνονται με σακούλες σκουπιδιών. Έτσι ζήτησε την ενίσχυση όλων των Δήμων της περιοχής για αυτό το ζήτημα. Ακόμη δήλωσε τα ακόλουθα:

υπάρχει πολύ προσωπικό στα εργοτάξια που φοβάται και δεν στηρίζεται σωστά όσον αφορά στην υγιεινή και τους τρόπους προστασίας από τον κορονοϊό. Καλό θα είναι να δείτε στο site του ΕΟΔΥ τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλή του συνδυασμού μας Δημήτρη Μπίνο, ο οποίος ήταν ο μόνος που αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα. Ο Δήμαρχος δεν είπε ούτε μία λέξη γι' αυτό.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ έρχονται πρώτοι αντιμέτωποι με τους ασθενείς και στη συνέχεια μεταφέρεται στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Προτείνων διαδημοτική απόφαση σε μορφή ψηφίσματος των τεσσάρων Δήμων της Πέλλας για στήριξη του ΕΚΑΒ. Αν πέσει το ΕΚΑΒ θα πέσουν και όλες οι υπόλοιπες δομές".

Κόντρα και για την απολύμανση των Δημοτικών χώρων

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο ανέβαιναν οι τόνοι ανάμεσα στον Δήμαρχο και στον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο. Ο τελευταίος ζήτησε ο Δήμος να είναι αρωγός στα κοινωνικά θέματα των δημοτών καθώς και ότι θα πρέπει ο Δήμος να απολυμάνει όλα τα κτήρια. Σε έντονο ύφος του απάντησε ο κος Δήμαρχος τονίζοντας πως η  δημοτική αρχή έχει προχωρήσει από την πρώτη μέρα έναρξης των σχολείων σε απολυμανσεις, μυοκτονιες και απεντομωσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες. Επίσης σε 15 σχολικά κτίρια όπου παρουσιαστηκαν κρούσματα COVID-19 έγινε επαναληπτική απολύμανση. Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις υγειονομικές υπηρεσίες προχωρήσαμε σε τεστ covid σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. Επίσης δόθηκε η ευκαιρία σε αρκετούς συμπολίτες μας να επισκεφθούν τα 2κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ τα οποία ήρθαν 3 φορές στην πόλη της Αριδαίας. Παράλληλα, παραχωρησαμε στο Κέντρο Υγείας κατασκευή Αλουμινίου (σπιτάκι) για την διευκόλυνση των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών. Επίσης έχουμε συνδράμει έτσι ώστε αρκετές Δημόσιες υπηρεσίες να απολυμανθουν. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς προσπαθούμε να προσφέρουμε ασφαλή περιβάλλον εργασίας σε εργαζόμενους τόσο των δομών του Δήμου, όσο και των Δημόσιων υπηρεσιών καθώς τις επισκεπτονται πολίτες.

Δεν είμαι ο κος Μπάτσης αλλά ο Δήμαρχος

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στο τέλος της συνεδρίασης  η επισήμανση του Δημάρχου προς τον Δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Λάκη Προκοπίδη που χαρακτήρισε απρεπή την συμπεριφορά του κου Μπάτση προς τον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο. Ο κος Μπάτσης με ύφος μπλαζέ του τόνισε ότι ο ίδιος είναι ο Δήμαρχος και όχι ο κος Μπάτσης… Σαφώς και αυτή η φράση του αποδεικνύει πως τον έχει κυριεύσει η αλαζονεία και η έπαρση μιας και θα πρέπει να γνωρίζει ότι τον σεβασμό δεν τον απαιτείς αλλά τον κερδίσεις. Μάλλον όμως έχει ξεχάσει πως ο κόσμος τον εξέλεξε γιατί ήταν το λαϊκό παιδί και ως τέτοιος θα πορευόταν. Φαίνεται όμως ότι ο ίδιος έχει καβαλήσει το καλάμι και έβαλε το κοστούμι του Δημάρχου. Ίσως αν ξαναγίνει ο Χρήστος Μπάτσης και βγάλει το κοστούμι ίσως κερδίσει κάτι από την χαμένη του πολιτική αξιοπιστία.

Τον έστειλε για τσίπουρο…

Σφοδροί ήταν οι λεκτικοί διαξιφισμοί ανάμεσα στον κο Μπάτση και στον κο Μπίνο αναφορικά με το νηπιαγωγείο των Προμάχων που η Δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί ότι σε ένα χρόνο θα το έκανε, χωρίς να γίνει πράξη. Μάλιστα οι τόνοι ανέβηκαν καθώς ακούστηκαν χυδαίοι χαρακτηρισμοί. Ο Δήμαρχος δήλωσε πως θα ζητήσει την επόμενη φορά ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου να κλείνει τα μικρόφωνα καθώς ο κος Μπίνος καταχράστηκε τον χρόνο για να λάβει την πληρωμένη απάντηση ότι "βρες πρώτα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να σου περνάει τα θέματα και μετά κάνε τον Δήμαρχο". Στο τέλος ο κος Μπάτσης του είπε να πιεί τα τσίπουρα του, υπονοώντας τον χώρο που βρισκόταν ο κος Μπίνος στην Ίδα στα αποστακτήρα του Δημοτικού συμβούλου κου Νιβουρλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more