Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

 


Αποκλειστική δήλωση από την Έδεσσα του Πρωθυπουργού


 

Καρέ καρέ η επίσκεψη του στην Πέλλα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

 

 

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που μόνο εδώ θα διαβάσετε, σας παρουσιάζουμε σήμερα στα Νέα της Πέλλας, την μοναδική έγχρωμη καθημερινή εφημερίδα του νομού μας. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα από την Έδεσσα, προχώρησε σε μια βαρυσήμαντη δήλωση τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος διότι έχουν μειωθεί τα περιστατικά στα νοσοκομεία της Έδεσσας και των Γιαννιτσών και έχει πέσει η πίεση του υγειονομικού συστήματος στην Πέλλα. Η δήλωση του Πρωθυπουργού που σας παρουσιάζει αποκλειστικά η εφημερίδα μας Νέα της Πέλλας είναι η ακόλουθη:

 

Επισκέφθηκα τρία νοσοκομεία, των Γιαννιτσών, της Έδεσσας και της Βέροιας για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πάνω από όλα στους εργαζόμενους, στους υγειονομικούς μας, σε όλο το προσωπικό, στις διοικήσεις, για την πολύ μεγάλη προσπάθεια την οποία κατέβαλαν, ειδικά τον τελευταίο μήνα, για να αντιμετωπίσουν το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Χαίρομαι διότι τα περιστατικά βαίνουν μειούμενα και η πίεση στα νοσοκομεία μας έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά, αλλά οφείλουμε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί, ειδικά τις ημέρες των εορτών. Να τηρήσουμε στο ακέραιο τις επιταγές της Πολιτείας, οι οποίες φυσικά ακολουθούν πάντα τις συστάσεις των ειδικών επιστημόνων μας.

Θέλω και πάλι να κάνω μία έκκληση: Να αποφύγουμε ειδικά τις συναθροίσεις στα σπίτια, πολύ στενές οικογενειακές συνάξεις μόνο θα παρακαλέσω, γιατί αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος, για να μη βιώσουμε και πάλι μία αναζωπύρωση της πανδημίας, ένα τρίτο κύμα το οποίο θα δοκιμάσει και πάλι το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Βλέπουμε πια το φως στην άκρη του τούνελ. Και αυτό δεν είναι άλλο από το εμβόλιο το οποίο θα φτάσει στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, η πρώτη παρτίδα τουλάχιστον. Έχει γίνει μία τεράστια προσπάθεια προετοιμασίας από την πολιτεία, από όλα τα συναρμόδια Υπουργεία. Έχουν στηθεί παραπάνω από χίλια κέντρα εμβολιασμού. Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ και το κέντρο εμβολιασμού, στο νοσοκομείο της Βέροιας. Και βέβαια θα εμβολιαστούν πρώτα οι υγειονομικοί μας, οι οποίοι θα δώσουν και το καλό παράδειγμα, είναι οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης και οφείλουμε πάνω απ’ όλα αυτούς να προστατεύσουμε, για να συνεχίσουν να προστατεύουν εμάς.

 

Η μιζέρια

Δυστυχώς κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, είδαν με κακό μάτι την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Πέλλα. Μάλιστα υπήρξαν και διάφορα blogs που έκαναν ευτελείς και μειωτικές αναφορές για τον Πρωθυπουργό της Χώρας. Μάλλον ξεχνούν πως όταν έρχεται ένας Πρωθυπουργός στον τόπο μας, είναι ευκαιρία και ευλογία ενώ σαφώς και ακούει τα προβλήματα που υπάρχουν. Δυστυχώς κάποιοι έχουν μάθει να ζουν στην μιζέρια, στην απομόνωση, στο μηδέν. Τους βολεύει όλοι να είμαστε υποβαθμισμένοι και εγκαταλελειμμένοι στην μαύρη μας τη μοίρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more