Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Απάντηση του χάκερ Γεράσιμου Μπαρχαμπά στις συκοφαντίες





Η αχαριστία όπως φαίνεται δεν έχει όρια και μάλιστα πολλές φορές μετατρέπεται και σε κακιά και μίσος.

Δημοσιογράφος των αθηνών που βοήθησα στην αποκατάσταση του σάιτ της την πρώτη φορά που τις το έριξαν και μάλιστα αφιλοκερδώς και όχι μόνο αλλά και προμηθεύοντας την με διάφορα προγράμματα για την δουλειά της ώστε να κρατά την ανωνυμία της αλλά και πηγές για εύρεση πληροφοριών αναφέρθηκε στο πρόσωπο μου με τον χειρότερο τρόπο.

Με χαρακτήρισε ως λαμόγιο, ως μικρόψυχο, ως ψεύτικο άνθρωπο και ως αχάριστο και μάλιστα εμπλέκοντας και άλλο γνωστό πρόσωπο στην υπόθεση επειδή όπως ισχυρίζεται αυτός την παρακάλεσε να με φιλοξενήσει στο σπίτι της για κάποια δουλειά.
Εγώ θυμάμαι και δεν έχω αμνησία ότι η ίδια με πήρε τηλέφωνο και μου είπε έλα στο σπίτι να μείνεις για να κάνουμε κάποιες δουλειές και από όσο ξέρω ούτε το άλλο πρόσωπο την παρακάλεσε αλλά εκείνη του είπε ότι ρθει εδώ σε εμένα.

Εχθές λοιπόν επειδή η σελίδα της ξαναέπεσε, τι πρωτότυπο αφού τους βρίζει όλους συνεχώς και έχει αποκτήσει εχθρούς σε όλη την χώρα διότι παντού βλέπει ανθρώπους του συστήματος και φαντάσματα χωρίς αποδείξεις εννοείτε πάντα, τα έβαλε και μαζί μου λέγοντας ότι ο τεχνικός της που την επισκέφθηκε της είπε ότι ο υπολογιστής της έχει κακόβουλο λογισμικό το οποίο της ρίχνει την σελίδα.
Πρώτον είναι αδύνατον να συμβεί κάτι τέτοιο επιστημονικά και είναι για να γελάς πραγματικά και είναι άσχετος εντελώς όποιος υποστηρίζει τέτοιες ανακρίβειες για να μην πω ότι είναι για το δαφνί.
Δεύτερον καταγγέλω δημόσια ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο στον υπολογιστή της εν λόγω κυρίας και κανονικά θα έπρεπε να δώσω τα στοιχεία στην δημοσιότητα  και να τους ξεφτιλήσω και αυτήν και τον τεχνικό της σε κοινή θέα.

Η σελίδα της εν λόγω κυρίας από ότι είδα σήμερα το πρωί δεν έπεσε αλλά τέθηκε σε αναστολή λειτουργίας.
Αυτό το πράγμα επιστημονικά δεν μπορεί να το κάνει κανένας προγραμματιστής κανένας χάκερ αλλά μόνο η ίδια η εταιρεία η οποία κλείνει τον λογαριασμό έπειτα από καταγγελίες για ακατάλληλο περιεχόμενο της ιστοσελίδας.
Συμβαίνει συχνά με σελίδες οι οποίες περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο η κακόβουλο περιεχόμενο και για αυτό και ο φυλλομετρητής chrome της google μπλόκαρε την ιστοσελίδα της εμφανίζοντας στους επισκέπτες της ότι περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο.

Κυρία μου εσείς και ο τεχνικός σας που υπηστηρίζεται ότι μολύνθηκε ο υπολογιστής σας μάθετε ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο παρά μόνο η google η οποία μέσω των αλγορίθιμων της η έπειτα από καταγγελίες κατέταξε την σελίδα σας σε σε blacklist.

Η κυρία δεν έχει καμία απόδειξη για τα όσα λέει και γελάει ο κάθε νοήμων άνθρωπος μαζί της, αντιθέτως εγώ διαθέτω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι η σελίδα της κατέβηκε διότι οι αναρτήσεις της περιέχουν ακατάλληλο περιεχόμενο κυρίως συκοφαντικό και μπορώ να τα προσκομίσω στην δημοσιότητα.

Τα  στοιχεία αποδυκνύουν επιστημονικά ότι η εταιρεία έκλεισε την σελίδα της και αυτό το γνωρίζουν αμέσως μόλις δουν το μήνημα όλοι οι γνωστές της πληροφορικής αλλά αυτή όπως είπαμε βλέπει παντού ανθρώπους του στυστήματος και πράκτορες.
Δείχνει άνθρωπο ο όποιος έχει πρόβλημα ψυχικής υγείας.
Γράφει πράγματα αποκυήματα της φαντασίας της τα οποία δεν στέκουν επιστημονικά και δεν είναι ορθά, ρίχνοντας λάσπη σε έναν άνθρωπο που την βοήθησε.

Το όσα διάβασα με έκαναν να χάσω πάσα ιδέα διότι πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα βλέποντας όλα αυτά τα τρέλα πράγματα τα οποία συνδέει μεταξύ τους με έναν τρόπο που μόνο αυτή μπορεί να κατανοήσει και κανένας άλλος.
Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να τσαντίζομαι η να λυπάμαι.
ΕΙλκρινά δείχνει άνθρωπο ο όποιος δεν έχει λογική.

Κυρία μου δεν σας επιτρέπω να δυσφημείτε το όνομα μου διότι κατά καιρούς έχω αναλάβει ιστοσελίδες γνωστών προσώπων όπως νομικών, ανθρώπων της πολτικής εξουσίας, δημοσιογράφων, οργανισμών, εταιρειών, εγκυκλοπαιδειών, διαφόρων επιχειρήσεων, ιατρών, ανθρώπων των σωμμάτων ασφαλείας και κανείς από αυτούς δεν με έχει κατηγορήσει ποτέ για το παραμικρό.

Δεν σας έμοιασα να συκοφαντώ ανθρώπους δημοσίως χωρίς στοιχεία, διότι εγώ σε αντίθεση με εσάς που φέρω αλαξίσφαιρο ηθικής.
Σε ότι αναφορά τον τεχνικό σας η ίδια έχετε παραδεχτεί για εμένα ότι είμαι από τους καλύτερους που διαθέτει η χώρα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας αλλά τώρα ξαφνικά ακούσατε τις συμβουλές του τεχνικού σας και όχι τις δικές μου.
Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από εσάς διότι σας εκτιμούσα και σας θερούσα άνθρωπο ηθικό και ευθύ.

Αν συνεχίσετε να με συκοφαντείτε δημόσια και να με σχολιάζετε αρνητικά θα βγάλω όλα τα στοιχεία στην φορά που δείχνουν ότι η εταιρεία σας έκλεισε την σελίδα και θα γίνεται περίγελος.
Αρκετά κυρία μου δεν μπορείτε εσείς να λασπολογείτε τον καθένα χωρίς αποδείξεις.
Φτάνει ως εδώ.
Κάποιο λάκο έχει η φάβα κυρία μου.
Κάποιος σας έβαλε να με χτυπήσετε και θα φανούν όλα πολύ σύντομα.
Δημόσια σας λέω πως εναντίον μου είστε στημένη.

1 σχόλιο:

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more