Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Αυτός έριξε το σταυρό στην Θεσσαλονίκη, αποκλειστικές δηλώσεις

 



Ένταση και επεισόδια είχαμε στην Θεσσαλονίκη από μια ομάδα πολιτών οι οποίο επέλεξαν να ρίξουν μόνοι τους τον σταυρό στην θάλασσα. Βέβαια συνελήφθησαν και επιβλήθηκαν οι ανάλογες κυρώσεις. Εμείς συνομιλήσαμε με τον άνθρωπο που έριξε το Σταυρό, τον Δημήτρης Ζιαμπάζη ο οποίος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις που έχουν πολύ ενδιαφέρον. Δείτε τι μας δήλωσε αποκλειστικά:

Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν σε αυτήν την πράξη;

Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την πράξη είναι οι αυστηροί περιορισμοί και τα παράλογα μέτρα επιβολής που έχουν μπει για τα καλά εδώ και μήνες σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Παρατηρούμε πλέον ότι με αφορμή όλη αυτή την κατάσταση που ζούμε δεν έχει μείνει πλέον τίποτα όρθιο. Έχουν βάλει χέρι ακόμα και στα ήθη και τα έθιμα του λαού μας, ακόμα και στις πιο ιερές διαχρονικές μας αξίες. Θεωρούμε πως αν είχε βούληση η κυβέρνηση θα μπορούσε να διεξαχθεί ο Αγιασμός των υδάτων έστω με στοχευμένα μέτρα. Κάτι τέτοιο όμως παρατηρήσαμε ότι σκανδαλωδώς για ακόμα μια φορά δεν υπήρξε ούτε καν σαν σκέψη από την πλευρά τους. Έτσι λοιπόν, όταν η επίσημη πολιτεία απουσιάζει τότε τον ρόλο αναλαμβάνουν οι ενεργοί πολίτες.

Ποιο το μήνυμα σας;

Θέλαμε να περάσουμε ένα μήνυμα αντίστασης σε όλα αυτά τα οργουελικά πλέον μέτρα που ζούμε. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Παρατηρούμε πλέον ότι όλες οι ελευθερίες μας και τα συνταγματικά μας δικαιώματα έχουν περιοριστεί με αφορμή τον κορονοϊό σε υπερβολικό, ύποπτο και επικίνδυνο βαθμό... Θέλαμε απλά να στείλουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Ελληνικός λαός είναι όρθιος και είναι εδώ. Και νομίζω ότι το περάσαμε αυτό το μήνυμα εις το έπακρον και δώσαμε θάρρος σε πάρα πολλούς συμπατριώτες-συμπολίτες μας. Και φυσικά αν χρειαστεί αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Ποιος ειδοποίησε τα κανάλια ;

Δεν γνωρίζω ποιος ή πως ειδοποιήθηκαν τα κανάλια. Και πραγματικά είναι απορίας άξιο γιατί το κάλεσμα αυτό ήταν ''κλειστό''. Ρωτήστε αν θέλετε κάποιον εκπρόσωπο αυτών των ΜΜΕ για να σας πει πως ειδοποιήθηκαν. Πραγματικά είμαι περίεργος να μάθω κι εγώ την απάντηση.

Γνωρίζετε ότι ο ιερέας είναι ο μόνος που έχει το χρησμα να ρίξει τον Σταυρό και να αγιάσει τα ύδατα και ότι η πράξη αυτή δεν είναι σύμφωνα με τους κανόνες της εκκλησίας αλλά αιρετική;

Το τελευταίο δεκαήμερο γύρω στα 7-8 άτομα προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιον ιερέα έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί ο καθαγιασμός των υδάτων. Να γίνει δηλαδή το αυτονόητο. Απευθυνθήκαμε σε τουλάχιστον 30-40 ιερείς. Όλοι τους μας απάντησαν αρνητικά φοβούμενοι να μην υποπέσουν σε πειθαρχικές διαδικασίες και για να μην έχουν επιπτώσεις στη μισθοδοσία τους...Παρατηρήσαμε δηλαδή μια δημοσιουπαλληλίστικη νοοτροπία... Αναγκαστικά λοιπόν εμείς οι πολίτες προχωρήσαμε σε αυτή την αυθόρμητη πράξη και δεν το μετανιώνουμε καθόλου. Αιρετική είναι η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει το λαϊκό θρησκευτικό συναίσθημα. Αιρετική είναι η στάση της πλειοψηφίας του κλήρου για πρώτη φορά στα χρονικά να μην προχωρήσει στον καθαγιασμό των υδάτων, έστω και με στοχευμένα μέτρα. Θα πρόσθετα εκτός από αιρετική στάση, ήταν και απαράδεκτη.

Έχετε πνευματικό ; Τον συμβούλευστε; Πήρατε την ευλογία του;

Έχω πνευματικό, και πριν το επιχειρήσουμε όλο αυτό μου έδωσε και την ευλογία του και την ευχή του...Μετά αφού έγινε όλο αυτό ήταν μάλιστα πολύ συγκινημένος.

Ποια η αντιμετωπίση σας μετά από την σύλληψη σας ;

Η στάση της αστυνομίας απέναντί μας ήταν πολύ τυπική. Προχώρησε σε προσαγωγή εναντίων μας, μας πήγε στα υπόγεια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, υποστήκαμε το γνωστό φακέλωμα, ταλαιπωρηθήκαμε σε μια αναμονή 3-4 ωρών, και για κέρασμα μας έδωσαν ένα 300άρι. Θα το κρατήσω για ενθύμιο αυτό το χαρτί και μπορεί κάποια μέρα να το κορνιζώσω.

Υπάρχει κορονοιος κατα την άποψη σας ;

Υπάρχει κορονοϊός και αν λάβουμε υπόψιν επίσημες δηλώσεις Αμερικανών και Κινέζων αξιωματούχων αυτός ο ιός είναι κατασκευασμένος σε εργαστήριο...Τώρα γιατί και ποιος τον κατασκεύασε αυτό θα αποδειχθεί σε ένα βάθος χρόνου. Επίσης σύμφωνα με τα στατιστικά του ΠΟΥ, η θνησιμότητα αυτού του ιού κινείται σε ποσοστά μόλις 0,2%-0,6%. Πολύ λιγότερο δηλαδή από άλλες ασθένειες...Θεωρούμε λοιπόν ότι το ...''μάρκετινγκ'' που έχει δοθεί στον κορονοϊό από το παγκόσμιο πολιτικομιντιακό σύστημα είναι υπερβολικό, και τελικά σκόπιμο. Αυτό πλέον είναι καταφανέστατο. Με αφορμή τον κορονοϊό έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται μια πολύ περίεργη και ύποπτη ατζέντα, οργουελικού τύπου, η οποία περιορίζει πλέον ελευθερίες, συνταγματικά δικαιώματα και όλες της εκφάνσεις της ζωής μας. Ελπίζω και είναι νομοτέλεια πλέον, πως όλοι οι ελεύθεροι και λογικά σκεπτόμενοι άνθρωποι αυτού του πλανήτη, θα αντισταθούν απέναντι σε αυτόν τον οδοστρωτήρα που κάποιες ελίτ μας ετοιμάζουν. Το όποιο υγειονομικό πρόβλημα μπορεί αν υπάρχει βούληση να αντιμετωπισθεί στοχευμένα και ανώδυνα. Και όχι με το να ισοπεδώνεται το σύμπαν. Αν χρειαστεί, θα μας βρουν μπροστά τους.

Σας ευχαριστώ θερμά

Απο Βίκυ Μπαιρακτάρη





Στείλατε Χθες στις 9:18 μ.μ.


Στείλατε Χθες στις 9:18 μ.μ3) ποιός ειδοποίησε τα κανάλια;
Στείλατε Χθες στις 9:20 μ.μ.

Στείλατε Χθες στις 9:21 μ.μ.


Στείλατε Χθες στις 9:22 μ.μ.


Στείλατε Χθες στις 9:34 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more