Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Στη μαύρη λίστα Δήμαρχος της περιοχής τρώει πόρτες από την Κυβέρνηση...




Ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές η συνεργασία δημάρχου του νομού Πέλλας με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, από την πρώτη κιόλας μέρα ανάληψης καθηκόντων αμφοτέρων, όμως στην πορεία το πράγμα στράβωσε.

Ο εν λόγω δήμαρχος έβρισκε πάντα ανοιχτές τις πόρτες των υπουργείων – μέχρι και του Μαξίμου- στο πλαίσιο γενικότερης και ουσιαστικής συνεργασίας κυβέρνησης και πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης.

Το τελευταίο διάστημα όμως οι χειρισμοί του έθεσαν τον δήμαρχο στη μαύρη λίστα των υπουργών.

Λάθη στη διαχείριση της πανδημίας και σε άλλα σημαντικά ζητήματα του δήμου, αποφάσεις που επηρεάζουν αρνητικά τους πολίτες και απανωτές καταγγελίες για την πολιτική και την αλαζονεία  που ασκεί η δημοτική του αρχή, έθεσαν στο περιθώριο τον άλλοτε φέρελπι δήμαρχο.

Έτσι αφού πρώτα "έφαγε πόρτα" από τους πρωτοκλασάτους Υπουργούς και στη συνέχεια από Υφυπουργούς, πλέον και οι γενικοί γραμματείς έχουν φτάσει στο σημείο να μην απαντούν στα τηλεφωνήματα του «αλαζόνα» δημάρχου, όπως εσχάτως τον αποκαλούν. Όσο για τους Βουλευτές που απευθύνεται για να διαμαρτυρηθεί; Προσπαθούν να στήσουν γέφυρες αλλά κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν έχει ευοδωθεί. Όσο για τις προειδοποιήσεις του Δημάρχου ότι έχει ο καιρός γυρίσματα ιδιαίτερα να έχουμε γρηγόρα Βουλευτικές εκλογές, στενός συνεργάτης Βουλευτή τόνιζε ότι όλα στην πολιτική είναι δανεικά είτε για το καλό είτε για το κακό και ότι το 2023 δεν είναι πολύ μακριά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more