Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Τι είναι το www.meapopsi.gr

  



Χρόνια πολλά και καλά με υγεία και ευτυχία!!! Σήμερα λοιπόν διανύουμε την πρώτη μέρα του 2021. Έτος ιστορικό καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Εθνική παλιγγενεσία και την κήρυξη της Επανάστασης ενάντια στον Τουρκικό ζυγό. Αναμένεται οι εορταστικές εκδηλώσεις να είναι σημαντικές.

Δυστυχώς το 2020 χάσαμε δικούς μας ανθρώπους. Ήταν μια κακή χρονιά. Η πανδημία κυριάρχησε στην Χώρα μας, στο νομό μας, στα σπίτια μας. Είδαμε δικούς μας ανθρώπους να χάνονται έτσι άδικα. Το 2021 μας βρίσκει λιγότερους αλλά πιο δυνατούς και συνειδητοποιημένους ώστε να νικήσουμε.  Μπορούμε να το κάνουμε. Όλοι μαζί ενωμένοι κόντρα στην λαίλαπα.

Η αρχή της απαλλαγής έγινε με το εμβόλιο που έφτασε στην Πέλλα. Ευελπιστούμε όλοι ότι αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και δεν θα θυσιάσουμε το φετινό έτος τον βωμό του COVID 19

Για εμάς το 2020 ήταν μια χρονιά προκλήσεων. Καταφέραμε να αλλάξουμε τον τρόπο ενημέρωσης των πολιτών με την καθημερινή εφημερίδα Νέα της Πέλλας. Με ρεπορτάζ, αποκαλύψεις, ενημέρωση, ανάλυση, είδηση και φυσικά γνώμη, δώσαμε νέα διάσταση στην ενημέρωση. Θεωρώ πως θα έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας να αναλύσουμε τα βήματα της εφημερίδας που τείνει να γίνει η φωνή των πολιτών.

Από το 2013 βρίσκεται στον αέρα το www.meapopsi.gr . Όσοι περιμένουν από αυτό να διαβάσουν τα δελτία τύπου, την γρήγορη ενημέρωση, πάρα πολλές αναρτήσεις και μια πανσπερμία θεμάτων, μάλλον θα απογοητευτούν. Το Με Άποψη, είναι μια δεξαμενή σκέψεων και παρουσίαση πρωτογενών θεμάτων με σκοπό και στόχο να παρουσιάζονται θέματα πρωτογενή που ο αναγνώστης θα τα διαβάζει μόνο εδώ. Η παρουσίαση απόψεων, θέσεων, γεγονότων αλλά και θεμάτων που έχουν δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, κάποιος να κλικάρει για να ενημερωθεί.

Έχουμε την πολυτέλεια να μην κυνηγούμε τα κλικ γιατί δεν μας ενδιαφέρουν. Θέλουμε κοντά μας  σκεπτόμενους ανθρώπους που θέλει να διαβάσουν μια άποψη, να πληροφορηθούν ένα γεγονός με ανάλυση και φυσικά να έχουν την δυνατότητα να απαντούν. Δεν μας αφορά το κυνήγι μαγισσών, τα ψεύτικα νούμερα, οι αγορές κλικ από το Αφγανιστάν, οι άσκοπες κοινοποιήσεις και φυσικά τα trans θέματα.

Το 2021 θα είναι ένα έτος γενικότερης αναδιάταξης στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τα οποία έχουν πληγεί βάναυσα από αυτή την κατάσταση. Η ιδιωτική διαφήμιση επί της ουσίας είναι ανύπαρκτη και η αγορά στενάζει. Η παρουσία μας όμως στην τοπική κονίστρα το 2021 θα είναι ακόμη πιο έντονη. Συντονιστείτε γιατί τα καλύτερα έρχονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more