Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Παρουσιάστηκε στους Κρυαβρυσιώτες θεσμικούς παράγοντες, ο φάκελος !

 


Επανασύσταση Δήμου Κρύας Βρύσης !


    Μ΄ έναν πλήρη φάκελο 55 σελίδων ο οποίος περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία και τα επιχειρήματα πάνω στα οποία η κοινωνία της Κρύας Βρύσης ζητά την επανασύσταση του Δήμου Κρύας Βρύσης, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του την Τετάρτη το βράδυ στους θεσμικούς παράγοντες της πόλης.

    Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας κ. Βλάχου Ανδρέα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της εκλογής του νυν Κοινοτικού Συμβουλίου, έχει μπει μπροστάρης στην μεγάλη και δύσκολη αυτή προσπάθεια να επανασυσταθεί ο Δήμος Κρύας Βρύσης, κάλεσε τους παραπάνω παράγοντες, στους οποίους και έγινε η παρουσίαση του φακέλου.

    Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα που προβλέπουν οι έκτακτες υγειονομικές συνθήκες της εποχής, (θερμομέτρηση, αποστάσεις, αντισηπτικά) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση αυτή, στην μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων των συμβουλίων στο Δημαρχιακό κτήριο της Κρύας Βρύσης μέσα σε κλίμα ενωτικό και ιδιαίτερα θετικό απ΄ όλες τις πλευρές .

  


  Η κίνηση αυτή της παρουσίασης έγινε γιατί ο φάκελος, ο οποίος να σημειώσουμε ότι υπάρχει σε έντυπη βιβλιοδετημένη πολυτελή έκδοση αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή, θα παραδοθεί σε αντίγραφα στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, με τους οποίους θα υπάρξουν συναντήσεις, κατά πάσα πιθανότητα εντός του Μαρτίου όπου έχουν προσδιοριστεί χρονικά οι επαφές αυτές, αφού πρώτα γίνουν οι ανάλογες συνεννοήσεις και με τους βουλευτές του νομού, των οποίων, σημειωτέων, την παρουσία στις συναντήσεις στην Αθήνα την θεωρούν ως βασική προϋπόθεση, οι άνθρωποι της Κρύας Βρύσης.

    Για τον λόγο αυτό αναμένετε μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Κρύα Βρύση, να γίνουν επαφές της 4μελής Κρυαβρυσιώτικης επιτροπής, που θα επισκεφτεί την Αθήνα, με τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές της Πέλλας, ώστε να καθοριστούν οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν, λαμβάνοντας υπόψιν και τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν στην πρωτεύουσα την τρέχουσα περίοδο, για την πραγματοποίηση των συναντήσεων αυτών .

    Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Βλάχος αφού ευχαρίστησε τον κ. Τσουφλίδη Δημήτρη για την σύνταξη και παρουσίαση του φακέλου καθώς και τον Κοινοτικό Σύμβουλο κ. Αμιτζόγλου Γ. Λύσανδρο για την υποστήριξη και καταχώρηση στοιχείων στον φάκελο, όπως τέλος και την διαφημιστική εταιρεία PRODEXX του κ. Παπαχρήστου Νίκου για την τεχνική υποστήριξη του φακέλου, δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την μέχρι σήμερα πορεία της προσπάθειας τηρουμένων και των υγειονομικών συνθηκών που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο ΄΄φτάνοντας πλέον στο σημείο των πολιτικών αποφάσεων της κυβέρνησης, με τους παράγοντες της όποιας, θα προγραμματιστούν οι συναντήσεις΄΄, όπως είπε χαρακτηριστικά. Δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος για την θετική έκβαση του αγώνα που κάνει όλη η Κρύα Βρύση σύσσωμη και ενωμένη, δηλώντας ότι ΄΄η πολιτική συγκυρία είναι θετική για την προσπάθεια αυτή΄΄.

Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more