Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Γιατί ο Βορίδης «κερδίζει» στην Πέλλα – Ποιοι ζήτησαν την παραμονή του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

 


Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην Πέλλα; Το ερώτημα τέθηκε σε κάποια εκ των πλέον έμπειρων «γαλάζιων» στελεχών στη περιοχή μας  και η αλήθεια είναι πως οι απαντήσεις δεν μας προκάλεσαν την παραμικρή εντύπωση. Ολοι, λοιπόν, για να μη σας κουράζουμε, συμφωνούν στο όνομα του νυν υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, ο οποίος με την πολιτική του στάση και δράση έχει δημιουργήσει ισχυρότατα ερείσματα στην Πέλλα  και τα πέριξ. 

Ο Βορίδης με το έργο του στο υπουργείο των αγροτών, εκεί που δεν το περίμενε κανείς, κατάφερε να κερδίσει όλους τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα σε τέτοιο βαθμό που όλοι οι συνδικαλιστικοί τους φορείς να ζητάνε από το Μαξίμου, πριν από τον ανασχηματισμό, την παραμονή του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Επιπλέον, ο Μάκης Βορίδης δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα ή αφορμή για να πληγεί η εικόνα του κόμματος, στοιχείο που εκτιμάται διαχρονικά στους κόλπους της συντηρητικής παράταξης. 


Τώρα, δε, με την αναβάθμισή του στο Εσωτερικών, ανοίγει εκ των πραγμάτων η γραμμή επικοινωνίας με τους αυτοδιοικητικούς.  Αυτά όλα είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους όσοι ασχολούνται με τα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας. Στο παρασκήνιο, παράλληλα, γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες, πολιτικά πάντα, συζητήσεις, για τις οποίες δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη ο υπουργός Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more