Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

Ένας Ταχυδρόμος για ολόκληρη την Αριδαία

 Δ. ΜΠΙΝΟΣ: «ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΤΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ»

Επιτακτική είναι η ανάγκη να ενισχυθεί με προσωπικό το κατάστημα των ΕΛΤΑ Αριδαίας. Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και λόγω της πανδημίας, οι ανάγκες είναι αυξημένες με αποτέλεσμα να μην επαρκεί το προσωπικό.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός, ότι ένας και μόνο Ταχυδρόμος εξυπηρετεί ολόκληρη την πόλη της Αριδαίας. Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του ανθρώπινου παράγοντα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου παρατηρούνται καθυστερήσεις στη διανομή της αλληλογραφίας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά ζητήματα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, ότι ανάμεσα σε αυτή την αλληλογραφία υπάρχουν πολλές φορές λογαριασμοί ή ρυθμίσεις που χάνονται εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης.

Όλοι οι τοπικοί φορείς, Δημοτική Αρχή, ο Αντιπεριφερειάρχης, οι Βουλευτές του Νομού, είναι σημαντικό να ασχοληθούν σοβαρά με το ζήτημα αυτό και να απευθυνθούν προς τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ, ώστε να αντιμετωπιστεί το εν λόγω πρόβλημα. Η μόνη λύση, είναι η στελέχωση του καταστήματος με επιπλέον προσωπικό.

Ένας παραπάνω λόγος εν μέσω της πανδημίας, είναι και η αντιμετώπιση της αναμονής και κατ’ επέκταση του συνωστισμού των πολιτών, που θέλουν να εξυπηρετηθούν στο εν λόγω κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου