Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Ο Γιος του Γιάννου Παπαντωνίου εντάσσονται στο Κόμμα του Φ. Κρανιδιώτη


Στη Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη, εντάχθηκε ο Νικήτας Παπαντωνίου-Καρτάλης, γιος του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου. Θυμίζουμε ότι η Νέα Δεξιά θα συνεργαστεί με την Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου. Ο κος Κρανιδιώτης δήλωσε τα ακόλουθα: 
Οικογενειακή ευθύνη εφαρμόζουν οι κομμουνιστές και οι φασίστες.  Ο πατέρας του, με τον οποίο δεν έχει σχέση, εγκατέλειψε την αείμνηστη μητέρα του και τον ίδιο εδώ και δεκαετίες και τον μεγάλώσε εκείνη. Άριστες σπουδές με πρώτο πτυχίο στο ΕΚΠΑ, θητεία στους Πεζοναύτες και επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα. Δικό του Φροντιστήριο, όπου διδάσκει Φυσική 45 ώρες την εβδομάδα. 

Επιστολή προσχώρησης του κ. Νικήτα Παπαντωνίου – Καρτάλη στην ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ:​

​“Σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχα με τον κύριο Φαήλο Κρανιδιώτη, αποστέλλω την παρούσα λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη κατάσταση που διανύει η χώρα, αφενός λόγω πανδημίας και αφετέρου λόγω των έντονων γεωπολιτικών αλλαγών που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας, έχω τιμή να αποδεχτώ την πρόταση συνεργασίας που μου έγινε από τον συνδυασμό της Νέα Δεξιάς του Φαήλου Κρανιδιώτη καθώς και της Δημιουργίας Ξανά του κυρίου Θάνου Τζήμερου. Οι καιροί επιβάλλουν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις τόσο σε επίπεδο οικονομικό όσο και σε αυτό της εξωτερικής πολιτικής ώστε η χώρα να βρεθεί πάλι σε ένα ασφαλές μονοπάτι ανάπτυξης και δημιουργίας. Θα βοηθήσω με όσες δυνάμεις μπορώ ώστε να οι αλλαγές αυτές να έχουν ένα φιλελεύθερο πρόσημο στην οικονομία και μία έντονα πατριωτική και συντηρητική χροιά στην εξωτερική πολιτική και κοινωνική ζωή. Λόγω των ανωτέρω προσχωρώ ως στέλεχος-μέλος στην Νέα Δεξιά με επικεφαλής τον κύριο Φαήλο Κρανιδιώτη.

Με εκτίμηση, Νικήτας Παπαντωνίου Καρτάλης”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more