Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΠΕΛΛΑ

 


• Σε 14 ανήλθαν οι παραβάσεις  

• Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την περιοχή μας, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων που επιβεβαιώνονται από τον ΕΟΔΥ, χτυπά καμπανάκι προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς τους πολίτες που θα πρέπει να δείξουν μεγάλη υπευθυνότητα, στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ελεγχθεί η πανδημία.
Η διασπορά που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα, φέρνει την Π.Ε. Πέλλας  ένα βήμα πριν το «βαθύ κόκκινο», που σημαίνει περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων, κάτι βεβαίως που πολίτες και φορείς «μάχονται» για να το αποφύγουν.Τις προηγούμενες μέρες ανακοινώθηκαν σποραδικά στην Πέλλα 58 κρούσματα ενώ ο μέσος όρος των 7 ημερών είναι 12. Τέλος το μέσος όρος ανά 100.000 κατοίκους είναι 5,73. 

Καμία χαλάρωση!
Οι αριθμοί αυτοί δεν αφήνουν περιθώρια για χαλάρωση, κάτι που αυτό το Σαββατοκύριακο φάνηκε να το αντιλήφθηκαν περισσότεροι πολίτες, καθώς συγκριτικά με την περασμένη εβδομάδα ο κόσμος ήταν πιο συγκρατημένος στις μετακινήσεις του. Ωστόσο εάν δεν υπάρξει συγκράτηση του αριθμού των κρουσμάτων, η Πέλλα που σήμερα «αντιστέκεται» στο «βαθύ κόκκινο», θα περάσει σε καθεστώς πιο σκληρών μέτρων. Aναφορικά με τα πρόστιμα, αυτά καταγράφηκαν στην Π.Ε. Πέλλας 14 τις προηγούμενες μέρες για τη μη χρήση μάσκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more