Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Τι είναι το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό;

 


·        

Τι είναι το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό; Πώς μπορεί να επιτευχθεί η ασφαλής και ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών της ΕΕ κατά την διάρκεια της πανδημίας του COVID-19; Όλα τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας ενόψει της Συνόδου Κορυφής και της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

·         Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πέτρο Κόκκαλη.

·         Αύριο, Τρίτη 23 Μαρτίου στις 17.30 - Θα μεταδοθεί ζωντανά  μέσω της σελίδας της Ευρωομάδας  ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στο Facebook.

 

Διαδικτυακή συζήτηση για όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας (Υγειονομική Κρίση, Οικονομία, Εξωτερική Πολιτική) διοργανώνει η Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αύριο, Τρίτη 23 Μαρτίου στις 17.30.

Με αφορμή το ζήτημα του ψηφιακού πράσινου πιστοποιητικού για το άνοιγμα των συνόρων και του τουρισμού, την ύφεση στην Οικονομία και την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στις 25 και 26 Μαρτίου και ενόψει της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η συζήτηση έχει στόχο να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα της επικαιρότητας που σχετίζονται με την ασφαλή και ελεύθερη μετακίνηση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά την διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, την οικονομική κρίση που μαστίζει τις επιχειρήσεις αλλά και το ζήτημα της απομάκρυνσης της Τουρκίας από την Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης.

Θα συζητήσουν ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων, Πέτρος Κόκκαλης.

 

Η συζήτηση θα προβληθεί ζωντανά μέσω Facebook στις παρακάτω σελίδες:

·         Syriza European Parliament @SYRIZAEP (https://www.facebook.com/syrizaep)

·         Δημήτρης Παπαδημούλης @Papadimoulis

(https://www.facebook.com/papadimoulis)

·         Πέτρος Κόκκαλης @KokkalisPetros

(https://www.facebook.com/KokkalisPetros)

 

Την ώρα της εκδήλωσης θα δοθεί η δυνατότητα ερωτήσεων στο κοινό μέσω των σελίδων του Facebook που θα προβάλλουν ζωντανά τη συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more