Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021

Τα κόμματα που έχουν τεράστιες οφειλές σε δάνεια, δέχονται συνεχώς κλήσεις από τις εισπρακτικές εταιρείες;Γράφει η Ελισάβετ Γρηγοριάδου, δικηγόρος

Οι νομικοί προσπαθούν και επιδιώκουν να κρατούν αποστάσεις αναφορικά με το συναισθηματικό κομμάτι των υποθέσεων που χειρίζονται. Η επιλογή αυτή σημαίνει καλύτερη αντιμετώπιση και χειρισμό, καθώς θα πρέπει να βγαίνει κανείς έξω από τον κύκλο, ώστε να έχει σφαιρική και ολοκληρωμένη εικόνα της υπόθεσης. Εξάλλου το ζητούμενο δεν είναι ο ευχάριστος νομικός, αλλά ο χρήσιμος. Η απόγνωση και η οικονομική εξαθλίωση, στην οποία έχουν περιέλθει το τελευταίο διάστημα συνάνθρωποί μας, κάνει όλο και πιο δύσκολη την προσπάθεια τήρησης συναισθηματικής απόστασης.
Οι εισπρακτικές εταιρείες νομίμως τηλεφωνούν είπε υπουργός στη Βουλή και δήλωσε ότι τα χρέη είναι για να πληρώνονται.
Έχει δίκιο ο υπουργός, γιατί όταν είναι κλειστές επιχειρήσεις, είναι αυτονόητο ότι υπάρχει εισόδημα και μπορούν επομένως οι πολίτες να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους. Σωστά?
Έχει δίκιο, γιατί δεν έχει σημασία η απόγνωση και η οικονομική εξαθλίωση, στην οποία έχουν περιέλθει συνάνθρωποί μας. Σωστά?
Έχει δίκιο γιατί τα κόμματα που έχουν τεράστιες οφειλές σε δάνεια, δέχονται συνεχώς κλήσεις από τις εισπρακτικές εταιρείες. Σωστά?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more