Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Ήττα από την άσπρη βούλα για τον Αλμωπό Αριδαίας


 Στο ντεμπούτο στην τρίτη στην τάξη κατηγορία, με το αριστερό ξεκινήσε τις υποχρεώσεις του ο Αλμωπός Αριδαίας, που ηττήθηκε στην Κατερίνη με 2-0 από τον έμπειρο Πιερικό από την άσπρη βούλα.

Με δύο εύστοχα πέναλτι, η ομάδα της Πιερίας νίκησε τον Αλμωπό. Συγκεκριμένα, στο 4’ ο Γκατσολάρι ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μένιο, την εκτέλεση πέναλτι ανέλαβε ο Χαρτσιάς και έγραψε το 1-0 για τον Πιερικό


Στο 63’ η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, ο Κυβελίδης βρήκε στόχο από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το Πιερικός-Αλμωπός Αριδαίας 2-0.

Συνθέσεις:

Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς (58′ λ.τ Ντόσης), Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Ιντζόγλου (65′ Κριεμάντι), Γκατσολάρι, Κυβελίδης, Μπουολί (46′ Δερμητζόγλου), (90+2’ Τουλίκας), Παπαδόπουλος (65′ Μηλιώτης).

Αλμωπός (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Βενέτης, Κουρούπης, (79’ Μιγκέλ), Μάνιος, Ρογγότης, Ασλαμπάλογλου, (79’ Τούφας), Μεντής, Χατζάρας, (71’ Αμαραντίδης), Γκέσιος, (71’ Κολτσίδας), Έππας, (86’ Προκοπίου), Πέττας.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Μπαλιάκας (Κοζάνης)
4ος: Δραγούσης (Κιλκίς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more