Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Εργασίες συντήρησης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην Επαρχιακή Οδό 27 Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας



Εργασίες συντήρησης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού επί της  Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 2 Απριλίου έως και την Τρίτη 6  Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης ιστών φωτισμού και ανακατασκευής βάσεων επί της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας και συγκεκριμένα στις περιοχές: Νέοι Επιβάτες, Αγία Τριάδα και Περαία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 2 Απριλίου έως και την Τρίτη 6 Απριλίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και τις ώρες 07:30 – 15:00.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more