Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Μικροεστία φωτιάς σήμερα στο ρημαγμένο - εγκαταλειμμένο δημοτικό αναψυκτήριο στο κέντρο της Κρύας Βρύσης !

 



 

Γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου



Γύρω στις 6:30 σήμερα το απόγευμα στο εγκαταλειμμένο εδώ και πολλά χρόνια Δημοτικό Αναψυκτήριο ( πρώην DOMUS) στο κέντρο της Κρύας Βρύσης υπήρξε μικροεστία φωτιάς στον εξώστη του, για την οποία καλέστηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών για λόγους ασφαλείας περισσότερο και η οποία ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβει αφού η μικροεστία είχε ήδη σβηστή και απλά έγινε ένας έλεγχος από την Π.Υ. η οποία προσήλθε με ένα όχημα της.



Δείτε εδώ παλαιότερο δημοσίευμα



 Εμείς βρεθήκαμε στο σημείο του συμβάντος και διαπιστώσαμε ( για μία ακόμη φορά ) την σοκαριστική εικόνα της διάλυσης, της εγκατάλειψης και μιας εστίας μόλυνσης στο κέντρο της πόλης και μάλιστα ο προαύλιος χώρος της να χρησιμοποιείται ως επισκέψιμο πάρκο για τους περίοικους !!!


     Μία εικόνα βέβαια που υπάρχει εδώ πάρα πολλά χρόνια, μιας δημοτικής περιουσίας η οποία επιχειρήθηκε να δημοπρατηθεί ουκ ολίγες φορές, χωρίς δυστυχώς να βρεθεί κάποιος ενοικιαστής, εδώ και μία δεκαετία και πλέον, ακόμα και με το χαμηλότερο δυνατό μίσθωμα.



 Έστω όμως και με την κατάσταση αυτή, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση εκ μέρους του Δήμου, (εκτός από τον κούρεμα του προαύλιου χώρου κατά περιόδους ) τουλάχιστον για τον καθαρισμό  και την σφράγιση του κτηρίου, εάν δεν μπορεί να αξιοποιηθεί, ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση σε αυτό και ν΄ αποτελεί σημείο κινδύνου για την ζωή του οποιουδήποτε ΄΄ περίεργου΄΄ και ΄΄κακόβουλου΄΄ επισκέπτη του.


Νομίζουμε ότι οι φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά η ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα μας μιλάνε από μόνες τους για την κατάσταση του κτηρίου !

Δείτε και άλλες φωτογραφίες παρακάτω:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more