Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

👉 ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ Ο κ. ΜΠΑΤΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ

 



▫️ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ

⬇️✅ Ανακοίνωση του Δημήτρη Μπίνου

Τη στιγμή που ο αγροτικός κόσμος της περιοχής μας αγωνιά και περιμένει εναγωνίως λύσεις στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία στο σύνολο των παραγωγών, ο κ. Μπάτσης είναι απλός θεατής της καταστροφής.
Χθες, Δευτέρα 26/4, επισκέφτηκε το Νομό μας ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος. Τη στιγμή που όλοι οι τοπικοί φορείς ενημέρωσαν τον Πρόεδρο για την πραγματικά τραγική κατάσταση και προσπάθησαν με επιχειρήματα να τον πείσουν ότι είναι αναγκαία η λήψη γενναίων μέτρων, ο Δήμαρχος της Αλμωπίας ήταν απλός θεατής σε μια σύσκεψη που έμοιαζε να μην τον αφορά.
Δυστυχώς, ο Δήμος μας, ο οποίος είναι απ' αυτούς που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλο, δεν έχει την εκπροσώπηση που αρμόζει σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές συνολικά για την τοπική οικονομία. Αδιαφορία, ηττοπάθεια, έλλειψη δυναμικής, από έναν Δήμαρχο που μοιάζει να τον προσπερνούν τα προβλήματα χωρίς να τον αγγίζουν.
Ως συνδυασμός, χαιρετίζουμε την επίσκεψη του Προέδρου του ΕΛΓΑ στην Πέλλα και ελπίζουμε σε άμεσες και γενναίες αποφάσεις προς όφελος πάντα της τοπικής μας κοινωνίας και των ανθρώπων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more