Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Εργασίες συντήρησης (καθαρισμός χόρτων και βλάστησης) στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 



Εργασίες συντήρησης - καθαρισμού χόρτων και βλάστησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού χόρτων και βλάστησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της διαχωριστικής νησίδας (αριστερή λωρίδα), από τη Χ.Θ. 9+000 (Παπαγεωργίου) έως τη Χ.Θ. 15+500 (κόμβος Τούμπας). Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι  ταυτόχρονα σε όλο το μήκος.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 12/04/2021 έως και την Παρασκευή 16/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, κατά τις ώρες 07.00 -14.00.

     Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

                                                                                                                                                                                 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more