Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Συλλήψεις για κλοπή και καταδικαστικές αποφάσεις




Συνελήφθη  σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από Ανακριτή Αθηνών, για το αδίκημα της απάτης. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσαν 12 καταδικαστικές αποφάσεις Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 13 ετών και 7 μηνών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή 16.200 ευρώ, για υπεξαίρεση, απάτη και παράβαση του νόμου περί επιταγών.


· Συνελήφθη  σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα της ίδιας ημέρας, αφαίρεσε με την μέθοδο της απασχόλησης από την κατοχή ημεδαπού άνδρα, το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στον παθόντα.

· Συνελήφθη  σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αφαίρεσε από πυλωτή πολυκατοικίας σε περιοχή της Πέλλας, ένα δίκυκλο όχημα ημεδαπού, το οποίο εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more