Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

Μ. Μέγας: Η Κ. Ιγνατιάδου υπερασπίζεται τα συμφέροντα των δημοτών της και όχι άλλου είδους, συμφέροντα..

 


Με αφορμή την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Συμβουλίου Σκυδρας και τα όσα ειπώθηκαν εναντίον της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιαδου, επειδή η ίδια υπερασπίζεται τα συμφέροντα των δημοτών της και όχι άλλου είδους, συμφέροντα... ως Δημοτικός Σύμβουλος, που υπηρετώ τον θεσμό από το 1994 θέλω να τονίσω ότι νιώθω περήφανος για τις κομματικές μου θέσεις.

Διπλά υπερήφανος όμως νιώθω γιατί υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση για όλους , μακριά από κομματικές ιδέες!
Και ακόμα πιο υπερήφανος νιώθω, γιατί βρίσκομαι δίπλα στην Δήμαρχο μας, που με την στάση της δείχνει ότι σε αυτή την διαδρομή αξία έχει ο άνθρωπος και αυτά που μπορείς να κανείς για τον ίδιο.
Όφειλα να τα υπογραμμίσω όλα αυτά, όχι γιατί η Δήμαρχος χρειάζεται" υπερασπιστές" αλλά γιατί κάποιοι στην αντιπολίτευση του Δήμου, πρέπει γρήγορα να αντιληφθούν ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται πιο κοντά στον άνθρωπο παρά στα κόμματα και τις ιδέες τους.Στην μάχη για την υπεράσπιση των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας κανείς δεν δικαιούται να είναι υπεράνω αυτών με μπροστάρη πάντα την ανεξαρτησία της τοπικής αυτοδιοίκησης που πρέπει να μας καθοδηγεί σε κάθε μας βήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more