Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Ο φόρος ζωής στην Κρύα Βρύση μεγάλος...

 


Γράφει ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου


Δυστυχώς ο φόρος του Κορονοιού σε ζωές συντοπιτών μας, συνεχίζεται σχεδόν καθημερινά και είναι βαρύς. Νέοι αλλά και ποιο προχωρημένης ηλικίας συντοπίτες μας, γνωστοί, φίλοι, συγγενείς, φεύγουν από κοντά μας ! Άλλοι πάλι συνεχίζουν να δίνουν την δική τους μάχη σε νοσοκομεία οι ποιο βαριά και σε κατ΄ οίκον περιορισμό οι ποιο ελαφριά. Άλλοι έχουν ήδη περάσει την δοκιμασία αυτή την οποία δόξα το θεό την ξεπέρασαν αλώβητοι.
Η κατάσταση πραγματικά είναι απογοητευτική και αυτό που πρέπει να πράξουμε όλοι μας, ως ελάχιστο σεβασμό στους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα σ΄ αυτούς που έχουν διάφορα υποκείμενα νοσήματα, και όλοι μας έχουμε κάποιον τέτοιον δικό μας, πρέπει να είναι η ατομική ευθύνη, η προστασία και η περισυλλογή του καθενός μας, χωρίς να χρειάζεται να μας επιβάλει την τήρηση μέτρων και την αυτοπροστασία μας καμία δημόσια αρχή, κράτος, αστυνομία δήμος, υγειονομικοί κ.α.
Ας κάτσει ο καθένας μας έστω για μια στιγμή και ας αναλογιστεί τι συμβαίνει γύρω μας καθημερινά όχι γι΄ αυτά που ακούμε και βλέπουμε να μας μεταδίδουν κανάλια, ραδιόφωνα και site, αλλά εδώ στην πόλη και τα χωριά μας, στη γειτονιά μας, δίπλα από το σπίτι του καθενός μας !
Καμία ελευθερία δεν θα μπορούμε να την χαρούμε εάν δεν είμαστε όλοι ανεξαιρέτως παρόντες και υγιείς την επόμενη ημέρα, γιατί διαφορετικά όλο και κάποια πληγή θ΄ αφήσει σε όλους μας με τόσες πολλές απώλειες που έχουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα στον τόπο μας, η κατάσταση αυτή !
Με σεβασμό στον καθένα
Αιωνία σας η μνήμη αγαπητοί μας συντοπίτες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more