Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Συνάντηση Καράογλου-Μπαχαράκη

 


Η επιτυχημένη επαναλειτουργία των λυκείων μονοπώλησε τη σημερινή συνάντηση εργασίας που είχα με τον Διευθυντή Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας κ. Θωμά Μπαχαράκη. Με ενημέρωσε για τα 277 λύκεια που άνοιξαν τις πόρτες τους στην Κ. Μακεδονία, τους 63.601 μαθητές που επέστρεψαν στα θρανία μαζί με περισσότερους από 13.000 εκπαιδευτικούς, αλλά κα για τους περισσότερους από 600 καθαριστές/καθαρίστριες και 250 υπεύθυνους κυλικείων που τους ακολούθησαν.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά του λυκείου "καλώς επιστρέψατε στα θρανία" και τους θυμίζω ότι πρέπει να τηρούν με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Να φορούν μάσκες, να τηρούν αποστάσεις, να χρησιμοποιούν αντισηπτικό.
Πολλά συγχαρητήρια οφείλουμε και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι αν και βρέθηκαν ενώπιον μιας πρωτόγνωρης διαδικασίας, εν τούτοις κατάφεραν η επαναλειτουργία των λυκείων να είναι επιτυχημένη.
Η τηλεκπαίδευση λειτούργησε εξαιρετικά στην πατρίδα μας. Όμως η δια ζώσης διδασκαλία δεν μπορεί να αντικατασταθεί, ιδίως για τους μαθητές της τρίτης τάξης του λυκείου που βιώνουν το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων εν μέσω πανδημίας. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η Κυβέρνηση μεριμνεί προκειμένου όλα να εξελιχθούν απρόσκοπτα, στο μέτρο του δυνατού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more