Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Το όνειρο του Αντιπροέδρου των Σκοπίων να έρθει με τρένα στην Θεσσαλονίκη

 


Αντιπρόεδρος VMRO-DPMNE: Το όνειρό μου είναι να ταξιδεύσω από Σκόπια σε Θεσσαλονίκη με τρένο σε μιάμιση ώρα






Φιλοξενούμενος σε εκπομπή ιδιωτικού ραδιοφώνου στα Σκόπια, ο αντιπρόεδρος του VMRO-DPMNE, Αλεξάνταρ Νικολόσκι, έκανε γνωστό το όνειρό του για τη χώρα του και το πώς βλέπει την ανάπτυξή της.



Δήλωσε ότι πιστεύει στη δημιουργική πολιτική λέγοντας χαρακτηριστικά:


«Το όνειρό μου είναι, μέσα σε μιάμιση ώρα, να κάνω μια ευχάριστη βόλτα με τρένο που θα κινείται με 200 χιλιόμετρα την ώρα για να φτάσει από τα Σκόπια στη Θεσσαλονίκη. Ώστε να επιτρέψει στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης να έρθουν στα Σκόπια για να πιούν ένα καφέ και να κάνουν επιχειρήσεις, για να δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες των Σκοπίων να πάνε στη Θεσσαλονίκη για να πιούν ένα καφέ και να κάνουν επιχειρήσεις, να σταματήσουν στο Βέλες, τη Γευγελή, τα Γιαννιτσά και τη Θεσσαλονίκη.

«Σκέφτομαι να φτιάξω μια καλή εθνική οδό προς την Αχρίδα και τη Στρούγκα, έτσι ώστε όποτε υπάρχει καλή στιγμή για ένα σαββατοκύριακο να πάει κανείς στη λίμνη της Αχρίδας, έτσι ώστε οι άνθρωποι της Αχρίδας και της Στρούγκα να μπορούν να έρθουν στα Σκόπια πιο εύκολα για να κάνουν κάποια δουλειά», είπε ο Νικολόσκι στο Radio Leader.

Αναλύοντας τα οράματά του για την πατρίδα του, κατέληξε:

«Η πραγματοποίηση του ονείρου μου σημαίνει ισχυρή οικονομική ώθηση στη Βόρεια Μακεδονία, άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας και υψηλότερους μισθούς».

Lider

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more